İrem Derici'den bomba paylaşım! Uçağın tuvaletinden öyle bir poz paylaştı ki sosyal medyada yer yerinden oynadı: Alev aldık!

İrem Derici'den bomba paylaşım! Uçağın tuvaletinden öyle bir poz paylaştı ki sosyal medyada yer yerinden oynadı: Alev aldık!

Yaptığı açıklama ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici, yine formunu koruyor. Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Derici, ortalığı birbirine kattı. Uçak tuvaletinden yaptığı paylaşım herkesin ağzını açık bıraktı. Öyle bir poz paylaştı ki sosyal medyada yer yerinden oynadı! Abla alev aldık! İşte İrem Derici'nin bomba paylaşımı...

Sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi kahkahaya boğan ünlü şarkıcı İrem Derici, son bomba paylaşımı ile gündemi altüst etti. Uçağın tuvaletinden paylaşımda bulunan Derici, öyle bir poz verdi ki görenlerin ağzı açık kaldı. Ünlü isimlerden mesaj yağmuruna tutuldu. Kerimcan Durmaz'ın yorumunu görenlerin nutku tutuldu. Alev aldık abla!

hjhjhj-78.jpg

Güçlü sesi ile dikkatleri üzerine çeken İrem Derici, son günlerde Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşk ile gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Derici, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.

UÇAĞIN TUVALETİNDE ÖYLE BİR POZ VERDİ Kİ...

Instagram hesabından yeni bir poz paylaşan İrem Derici, uçağın tuvaletinde verdiği pozunu paylaştı. Şarkıcının paylaşımını görenler şoke oldu. Derici, paylaşımına "Feci bir saldım çayıra modundayım. Düşün ki uçak helasında çektiğim fotoğrafı post attım. Amaaan" notunu düştü.

b1-001.jpg

İLK YORUM KERİMCAN DURMAZ'DAN

Daha önce uçağın tuvaletinde yanlışlıkla müstehcen paylaşım yapan Kerimcan Durmaz, Derici'nin paylaşımına yorum yapmadan duramadı. Durmaz, "Bana bakın ama diye" yorumunu yaptı. Okuyanları aklına ise uçak tuvaletinde verdiği müstehcen kare geldi.

gffggfgfg.jpg

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Sinop Boyabatlı olan şarkıcının annesinin Jade Ediz, babasının ise Hulusi Derici olduğu bilinmektedir. Ayrıca Derici’nin Cemre adında bir kardeşi vardır. 4 yaşındayken org çalmaya başladığını söyleyen ünlü şarkıcı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Devlet Konservatuvarı Piyano bölümünden mezun olmuştur. Eğitim hayatının devamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü tamamladıktan sonra yurt dışında Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Şarkıcılık kariyerinin başlangıcı ise O Ses Türkiye adlı yarışmaya katılmasıyla gerçekleşir. Derici yarışmanın ardından 2012 yılında çıkardığı tekli çalışması olan ‘’Bensiz Yapamazsın’’ ile şarkı piyasasına ilk adımını atar. 2014 yılında çıkan ‘’Kalbimin Tek Sahibine’’ isimli şarkısıyla büyük bir başarı elde eder.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN