İzmirli vatandaşlara korkutan uyarı! Hemen polisi arayın: ESHOT ve İZSU için duyuruldu

İzmirli vatandaşlara korkutan uyarı! Hemen polisi arayın: ESHOT ve İZSU için duyuruldu

İzmir Belediyesi, vatandaşlarını dolandırıcılık tehlikesine karşı uyardı! Hangi aramalar riskli? İşte detaylar...

İzmir Belediyesi, vatandaşlara dolandırıcılık hakkında uyarıda bulundu. Bu uyarıya göre, ESHOT veya İZSU adına da kendisini yönetici konumunda tanıtıp arama yaparak para toplayanlara inanmamak gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediye adına vatandaşları arayıp deprem felaketi için insanlara yardım amacıyla para topladıklarını dile getiren dolandırıcılar için açıklama yapıldı ve ESHOT Genel Müdürlüğü suç duyurusunda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

Dolandırıcılık ihbarı nedeniyle ESHOT Genel Müdürlüğü, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde, arama yapan kişilerin kendisini ESHOT Genel Müdürlüğü yöneticisi olarak gösteren ve banka hesabına para gönderilmesini istediği belirtilerek banka hesap bilgileri de dilekçede belirtildi, gerekenin yapılması dilendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem felaketi için toplanan yardım kampanyası yalnızca resmi internet sitesinde bulunuyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların siteyi ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Yardım kampanyasına ulaşmak için tıklayınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN