Kızılcık Şerbeti bu hafta yayınlanacak mı, yeni bölümü var mı?

Kızılcık Şerbeti bu hafta yayınlanacak mı, yeni bölümü var mı?

Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından iddia edilen 5 haftalık durdurma ve 1.5 milyon TL para cezasıyla gündeme geldi. Bu durumda izleyiciler merak içinde, acaba Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Reytingleri yüksek olan Cuma akşamlarının sevilen dizisi, son haftalarda izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Ancak RTÜK'ün ceza verdiği ve yayınını durdurduğu iddiaları gündeme geldi. Bu nedenle hayranları Kızılcık Şerbeti yeni bölümü var mı? Kızılcık Şerbeti bu hafta yayınlanacak mı? sorularını sormaya başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kızılcık Şerbeti dizisinin gelecek bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Birsen Altuntaş'ın haberine göre, RTÜK tarafından verilen ceza nedeniyle dizinin 7 Nisan günü yeni bölümünün yayınlanmayabileceği belirtiliyor.

dizi

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son yayınlanan bölümde, Kıvılcım ve Ömer arasındaki yaşama bakış açılarındaki farklılıklar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ancak ikisi de bu durumu görmezden gelmeye çalıştı. Doğa'nın kızına yardım ettiğini öğrenen Abdullah, ona ulaşmak için Doğa'yı kullanmaya karar verdi. Ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN