Milli futbolcu Merih Demiral eşi ile Umre ziyaretine gitti! Pozları sosyal medyayı resmen salladı… “Acil bunlar da araştırılsın"

Milli futbolcu Merih Demiral eşi ile Umre ziyaretine gitti! Pozları sosyal medyayı resmen salladı… “Acil bunlar da araştırılsın"

Uzun yıllardır milli takım forması giyen ve başarılarından dolayı ülkemizin gözde futbolcularından biri olan Merih Demiral, model eşi ve oğlu ile Umre ziyaretine gitti. Demiral’ın bu ziyareti sosyal medyada gündem oldu. Öyle yorumlar yapıldı ki… “Acil bunlar da araştırılsın…”

Futbolun en kıymetli isimlerinden biri olan Merih Demiral, henüz 25 yaşındayken büyük bir başarıya ulaştı. Milli takım forması ile ülkenin gururları arasında yer alırken aynı zamanda Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından olan El Ehli’de forma giyiyor. Son olarak umre gezisiyle sosyal medyada gündem olan başarılı futbolcu, o anlarını resmi sosyal medya hesabında paylaştı ve komik yorumların hedefi oldu.

UMRE POZLARINA YORUM YAĞDI

2021 senesinde isviçreli model Heidi Lushtaku ile dünya evine giren Merih Demiral, özel hayatını çok gözler önünde yaşamayı sevmiyor. Öyle ki ne basında ne magazinde çok fazla haberi bulunmayan ünlü isimler arasında yer alıyor.

merih.jpg

Evliliklerinden bir yıl sonra yani 2.022 senesinin Nisan ayında anne baba olan çift, oğullarına Kais adını vermişti. Sosyal medyadan pek paylaşım yapmayan ünlü futbolcu bazen özel günlerde ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları paylaşıyor.

merih2.jpg

Lakin bu kez eşinin yaptığı paylaşımları kendi hikayesinde paylaşan başarılı futbolcu resmen ezber bozdu. Paylaşımda Demiral ailesinin Umre ziyaretine gittikleri görüldü. Demiral'ın bu paylaşımlarına resmen yorum yağdı.

merih3.jpg

MİLLİ ARADA UMRE ZİYARETİ

Milli maçlardan dolayı verilen tatili Umre ziyareti yaparak değerlendirmeyi tercih eden Demirel ailesi Mekke’de verdikleri pozları paylaştılar. Demiral'ın eşi Lushtaku, instagram hesabından “Spiritual journey, Omra 2023 (Ruhsal Yolculuk, Umre 2023)” açıklamasıyla paylaşım yaptı.

merih4.jpg

YORUMLAR KAHKA ATTIRAN NİTELİKTE

Bu paylaşımlara gelen yorumlar ise resmen kahkaha attıracak nitelikte. Son zamanlarda sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama haberleriyle gündeme gelmesi ve hepsinin bir ortak özelliği olarak bilinen “umre ziyareti” dolayısıyla Merih Demiral’ın da bu pozları paylaşması takipçileri tarafından komik yorumlarla gündem oldu. Gelin beraber yüz güldüren o yorumlara bakalım…

capture-20231119144255029.jpgcapture-20231119144221457.jpgcapture-20231119144209966.jpgcapture-20231119144240371.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN