Nihat Hoca'dan sevenlerini korkutan haber! Ailesi dua istedi

Nihat Hoca'dan sevenlerini korkutan haber! Ailesi dua istedi

Ülkemizin sevilen ilahiyatçısı ve televizyon programcısı Nihat Hatipoğlu, son günlerde sağlık sorunlarıyla gündemde. Yakın zamanda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sevenlerini üzen Hatipoğlu' ndan tekrar korkutan haber geldi. Ailesi dua istedi

Nihat Hatipoğlu, yıllardır ekranlarda ve sahnelerde ilahileri ve dini sohbetleriyle tanınan bir isim. Türkiye'nin her köşesinden ve farklı kesimlerden gelen insanlar, onun programlarını ilgiyle izlemekte ve onun manevi öğretilerinden ilham almayı sürdürmekte. Ancak, son zamanlarda sağlık sorunlarına karşı mücadele etmek zorunda kaldığına dair haberler, hem onun hayranlarını hem de kamuoyunu endişelendirdi.

NİHAT HOCA'DAN SEVENLERİNİ KORKUTAN HABER! AİLESİ DUA İSTEDİ

Geçtiğimiz temmuz ayında tansiyon hastalığı sebebiyle hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu, bugün anjiyo olacak. Hatipoğlu'nun 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Nihat hocamız yarın (bugün) sabah kalp anjiyosu ameliyatı olacak. Sizlerden hocamız için dua istirham ederiz" ifadeleri kullanıldı.

unluiiahiyatcinihath-14092023f6139a08.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN