Parmağında ev taşıyor! Sibel Can'ın kendine özel yaptırdığı yüzüğün değeri şok etti "kaç asgari ücret eder"

Parmağında ev taşıyor! Sibel Can'ın kendine özel yaptırdığı yüzüğün değeri şok etti "kaç asgari ücret eder"

Parmağındaki yüzük neredeyse bir ev parası! Sibel Can'ın kendisi için özel olarak yaptırdığı yüzüğün değerini duyanların ağzı açık kaldı! Ünlü sanatçının yüzüğü kaç asgari ücret ediyor? İşte Sibel Can'ın paha biçilemez yüzüğünün fiyatı...

Ünlü şarkıcı Sibel Can, yatırımlarını genellikle gayrimenkulde değerlendiren bir isim olarak tanınıyor. Türkiye'de birçok gayrimenkule sahip olan Can, ayrıca Amerika ve İngiltere'de de evlere sahip. Son olarak İsviçre'nin Zürih şehrinde bir ev alacağı haberleri gündeme gelmişti.

SİBEL CAN'NIN YÜZÜĞÜNÜN DEĞERİ NE KADAR?

sibel-canin-yuzugu-ne-kadar1.webp

Ancak son günlerde basında yer alan bir haber, Sibel Can'ın lüks tüketimine olan ilgisini de gözler önüne serdi. İddialara göre, Nişantaşı'nda bulunan bir pırlanta mağazasından Sibel Can, kendisi için özel olarak bir tektaş yüzük yaptırdı. Bu iddialara göre yüzüğün değeri tam 50 bin dolar, yani yaklaşık 1 buçuk milyon Türk Lirası. Net 11 bin 402 TL olarak düşünürsek, 131 asgari ücrete tekabül ediyor.

SİBEL CAN'IN TOPLAMDA 50'YE YAKIN DAİRESİ VAR

sibel-canin-yuzugu-ne-kadar.jpg

Sibel Can'ın yatırımlarını çoğunlukla gayrimenkulde değerlendirdiği ve yaklaşık 50 kadar daireye sahip olduğu konuşuluyor. Ayrıca ünlü şarkıcının Beykoz'da bulunan villası da oldukça lüks. Bu özel mülk, 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu gibi özel detayları içeriyor. Ev, 1200 metrekarelik bir alana sahip ve doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN