Resimdeki farklı güneş gözlüğünü bulabilecek kadar zeki misin? Sadece IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Resimdeki farklı güneş gözlüğünü bulabilecek kadar zeki misin? Sadece IQ'su yüksek olanlar bulabiliyor!

Günlük zihinsel egzersiz dozunuzun zamanı geldi. Bilişsel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi test etmek için bu mücadeleye katılın.

Aşağıdaki görüntüde, görevi tamamlamak için sağduyunuzu ve bilişsel yeteneklerinizi kullanmanız gerekir. Bu nedenle, zor olmayan herhangi bir ipucu aramak için yeteneğiniz ve yeteneklerinizle devam edin.

Zeka bulmacaları genel gözlem ve zihinsel kavrayıştaki yeteneği değerlendirir. Kişinin alışılmışın dışında düşünmesi ve iyi bir hayal gücüne, mantıklı düşünmeye ve farklı bir bakış açısına sahip olması gerekir. Resimdeki farklı gözlüğü bulabilir misin?

1-013.jpg

RESİMDEKİ FARKLI GÖZLÜĞÜ BULABİLİR MİSİN?

Resimde biri diğerlerinden farklı olmak üzere 5 sütun ve 6 sıraya bölünmüş toplam 30 güneş gözlüğü görülmektedir. Görüntüyü bölümlere ayırın. Herhangi bir ipucunu kaçırmamak için her satırı ve sütunu tam olarak gözden geçirin. Düşünceleri karmaşık hale getirmemek daha iyidir, sadece içgüdülerinizle gidin. Resimdeki farklı gözlüğü bulabilir misin? Bu zihinsel egzersizi bitirmek için sadece 11 saniyeniz olduğunu unutmayın.

FARKLI GÖZLÜĞÜ BULDUN MU?

Bu bulmacanın amacı, ne kadar dikkatli ve detay odaklı olduğunuzu test etmektir. Bir şeyleri gözlemleme yeteneğinizin mükemmel bir testidir. Yalnızca olağanüstü görsel becerilere sahip olanlar, zorluğu zaman sınırı içinde çözebilecek. Resimdeki farklı gözlüğü buldunuz mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı gözlüğü bulmayı başardın mı? Hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol ederek cevabı öğrenebilir. Zaman sınır içinde farklı gözlüğü bulanları tebrik ederiz.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN