Resimdeki farklı havucu bulan çıkmadı! Sadece 9 saniyede farklı havucu bulanların IQ'su 160'ın üzerinde çıkıyor!

Resimdeki farklı havucu bulan çıkmadı! Sadece 9 saniyede farklı havucu bulanların IQ'su 160'ın üzerinde çıkıyor!

Optik illüzyon ve zeka bulmacaları günlük yaşamın stresinden kurtulmanıza yardımcı olurken eğlencenizi de ikiye katlayabilir. Bu tarz zeka bulmacalarından hoşlanıyorsanız işte sizin için yeni bir tane geliyor. Resimdeki farklı havucu 9 saniyede bulabilir misin?

Zeka oyunları ve optik illüzyon testleri son çözmek son derece düşünmeyi gerektiren heyecan verici bulmacalardır. Zeka oyunları, sıra dışı düşünmenizi ve zihninizin potansiyelinden yararlanmanıza yardımcı olur. Sosyal medyada üzerinde paylaşılan en yeni zeka oyunlarından biri ve birçok kişinin kafasını karıştıran bu zor zeka oyununda farklı olan gizli bir havuç bulmanız gerekiyor. Ancak bunun için süre sınırı belirlenmiş ve sadece 9 saniyeniz var.

kapak.jpg

9 SANİYE İÇİNDE RESİMDEKİ FARKLI HAVUCU BULUN

Birçok insan zeka oyunları, analitik bulmacalar ve oyunlar optik illüzyon testleri çözmeyi sever. Zeka oyunları, bulmacaların ve bilmecelerin daha hileli bir versiyonu gibidir. Bu bulmacaları farklı şekilde analiz etmeli ve kutunun dışında düşünmelisiniz. Yaratıcı zihninizi kullanmalısınız çünkü zeka oyunlarının cevabı kolayca bulunamaz.

Bir zeka oyunu, çözmek için düşünmeyi gerektiren heyecan verici bir bulmaca şeklidir. Resimde saklanan farklı havucun yerini tespit ettin mi?

FARKLI HAVUÇ NEREDE SAKLANIYOR?

Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Zeka oyunları her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair harika bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu zeka oyunu resminin içine gizlenmiş farklı havucu buldunuz mu?

ZEKA OYUNU CEVABI

9 saniye içinde resimdeki farklı havucu bulan kullanıcıları alkışlıyoruz. Gerçekten mükemmel gözlem yetenekleriniz var demektir. Fakat verilen süre içinde havucun yerini tespit edemeyenler üzülmesin. Sizin için farklı optik illüzyon testleri ve zeka bulmacalarımız var, şansınızı denemekten korkmayın. Şimdi çözüme geçelim. Aşağıdaki resme bir göz at ve farklı olan tek havucun nereden gizlendiğini öğren.

Cevap: kırmızı işaretle vurgulanan havucun 4 yaprağı vardır.

hv2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN