Resimdeki ikizi olmayan tavşanı sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar bulabilir! Yalnızca 11 saniyen var!

Resimdeki ikizi olmayan tavşanı sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar bulabilir! Yalnızca 11 saniyen var!

Zekanızı kullanmanın yanı sıra, görme duyunuzu kullanarak görsel meydan okuma şeklinde bir IQ testi yapabilirsiniz. Bu zeka bulmacasında ikizi olmayan tavşanı 11 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Zekanı kanıtla.

Bu sefer tasarlanan resimli bulmaca, zeka seviyenizi gözlem yeteneklerinizi test etmeyi amaçlıyor. Sadece bu da değil, bu bulmacalar sayesinde eğlenceni ikiye katlayabilirsin.

Bu zeka bulmacası testinde üstün zekalı birisi olarak hareket edeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey, bunun gibi mücadelelerin şu anda en zorlarından biri olduğunu kabul etmek ve resimdeki tavşanlar arasında ikizi olmayanı 11 saniye içinde tespit etmek.

tv1.jpg

ÇİFTİ OLMAYA TAVŞANI 11 SANİYE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görseli dikkatlice incelemeniz gerekiyor. İyice bakın ve birbirine çok benzeyen tavşanlar arasında ikizi olmayan tek bir tavşanı tespit edin. İlginç bir şekilde, bu bulmacayı çözmek için sadece 11 saniyeniz var.

Bu yetenek testi çok kısa olduğu için tamamen konsantre olmalısınız. Dikkatinizi dağıtmak isteyen her hangi bir şey varsa, o zaman bu bulmacaya başlamayın. Eğer yoksa, bu bulmacadaki tek tavşanı bulmak için zamanınızı başlatın.

İKİZİ OLMAYAN TAVŞAN NEREDE SAKLANIYOR?

Bir çözüm bulmak için biraz farklı düşünmeniz gerekir çünkü yanıt hemen önünüzde durmayacaktır. Bu zeka bulmacası resminde, ikizi olmayan tek tavşanı belirlemeniz gerekiyor.

Bu zeka testini çözerken, analitik akıl yürütme becerilerini kullanarak cevaba ulaşmalısınız. Zeka bulmacaları basit şeyleri daha ilginç hale getirir çünkü bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözülür.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Cevabı bulabildin mi? İkizi olmayan tavşan neredeydi? Cevabı bulduysanız, cevabınızı birlikte kontrol edelim. Bu bulmacada saklanan tavşanı 11 saniye içinde bulan kişileri tebrik ediyoruz. Mükemmel gözlem becerileriniz var. Şimdi aşağıdaki resmi kontrol edin ve ikizi olmayan tavşanın nerede olduğunu öğrenin.

tv2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN