Sivrisinekler sizden hızla uzaklaşacak! Kurtulmak için bunu yapmanız yeterli: Bu yöntem onları hemen kaçırıyor...

Sivrisinekler sizden hızla uzaklaşacak! Kurtulmak için bunu yapmanız yeterli: Bu yöntem onları hemen kaçırıyor...

Havaların ısınmasıyla birlikte sivrisinekler yeniden hayatımıza dahil oldu. Oldukça sinir bozucu olan sivrisinekler gece vakitlerinde uykularınızı sık sık bölebiliyor. Özellikle sıcak olan illerimizde yoğunlukla görülen sivrisinekler vatandaşı bezdirdi. Sivrisinek sorununa dair yeni bir yöntem paylaşıldı. İşte sivrisinek problemini ortadan kaldıracak yöntem...

SİVRİSİNEĞİ UZAK TUTAN TARİFLER

Yaz mevsimlerinin en sinir bozucu olaylarından birisi olan sivrisinekler, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden hayata dahil oldu. Gece saatlerinde sürekli olarak rahatsız eden ve zararlı etkileriyle dikkat çeken sivrisineklerin bu zararlı etkilerini kendinizden uzak tutmanız bu yöntemlerle sağlanıyor.

Sivrisineklerden korunmanın en etkili yöntemlerinden birisi ise sinek ilacı kullanımıdır. Marketlerde ve eczanelerde bulunan sinek ilaçları kısa bir süre içerisinde sivrisinekleri sizlerden uzaklaştırabilirsiniz.

Fakat bu ilaçların içerisinde kimyasal bulunmasından dolayı aile bireyleri pek tercih etmez. Sivrisinekler için en etkili yöntemlerden birisi de olsa ilaç kullanımı genelde ikinci planda tutulur. Sivrisineklerin bulunduğunuz ortam da hiç olmaması için farklı yöntemleri tercih edebilirsiniz.

cfarmafotowoman-sprays-herself-with-mosquito-repellent-news-photo-1582302033-2048x1024-1.jpg

SİNEKLERDEN KURTULMANIN YOLLARI

Sivrisineklerden uzak kalabilmek için sivrisinek koruyucu ürünlerini tercih edebilirsiniz. Sivrisinekten kurtulmak için en etkili yollardan birisi de sürülen etkili ilaçlardır. Sivrisineklerden kurtulabilmek için dikkat çeken ışıklı ve elektrikli cihazlarda kullanabilirsiniz

Bu yöntem sayesinde sinekleri öldürerek etrafınızdan def edebilirsiniz. Fakat haberimizin devamında yer alan yöntemler öldürmeye değil sinekleri kaçırmaya yarayan yöntemler olarak biliniyor.

mosquito-repellent-sprays-1.webp

SİNEKLERİ UZAK TUTAN YÖNTEMLER

  • Odalarda veya pencere kenarlarında lavanta, adaçayı, limon, karanfil kokuları bulundurabilir; soğan ve sarımsak kullanabilirsiniz.
  • Açık renk kıyafetleri koyu renkler kadar tercih etmedikleri için daha açık renklerde giyinebilirsiniz.
  • B ve C vitamini içerdiği için terlemeyi önleyen besinler tüketebilirsiniz.
  • Sirkenin güçlü kokusundan faydalanabilir, camların önüne sirke koyabilirsiniz.
  • Reyhan ve fesleğen bitkilerini başucunuza yerleştirebilirsiniz.
  • Ter ve ayak kokusuna geldikleri için sık sık duş almanız önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN