TCKN 1,2,4,6 ile başlayanlar dikkat: Destek ödemesi tarihini kaçırmayın

TCKN 1,2,4,6 ile başlayanlar dikkat: Destek ödemesi tarihini kaçırmayın

Yeni destek paketi az önce açıklandı. Nakit ihtiyacı olanlar hemen baksın. TC kimlik numarası sonu 0-2-4-6-8 olanlar alacak. Başvuru şartları da belli oldu. Akbank'ın kredi kampanyasının detayları haberimizde...

Akbank'tan nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi müjdesi geldi.

NAKİT İHTİYACI OLANLARA AKBANK'TAN GÜZEL HABER!

Akbank, TC kimlik numarası son hanesine göre nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı! Başvuru yapmak isteyenler, Akbank şubeleri, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilir. Aynı gün içinde ödemelerine kavuşacak olan başvuru sahipleri, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilecek. Başvuru şartları ve detayları yakından inceleyin ve süreyi kaçırmayın, hemen Akbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapın!

akbank

AKBANK VAR OLAN NAKİT İHTİYACINI GİDERMEYE HAZIR

Evet! Akbank, sosyal medya üzerinden vatandaşlara çok sevinçli haberler duyurdu. Şimdi, 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi desteği sunulacak. Başvurular internet bankacılığı, mobil bankacılık hizmetleri veya Akbank şubelerine giderek yapılabilecek. Üstelik, T.C kimlik numarasına göre süratli bir şekilde başvuru sonuçlandırılacak. Hemen Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapın ve var olan nakit ihtiyacınızı kolayca giderin.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ, BELGE VE KEFİL BEKLEMEYİN

Akbank, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen tüm vatandaşlara yardımcı olmak için harekete geçti. Banka, gelir belgesi ve kefil istemeyen, anında cep telefonunuz üzerinden SMS ile başvuru yapabileceğiniz düşük faizli kredi desteği sunuyor. Sadece T.C kimlik numaranızı yazıp 4425'e SMS göndermeniz gerekiyor ve kısa sürede kredi başvurunuz sonuçlanacak. 50.000 TL'ye kadar verilecek bu kredi destek, 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Akbank'ın bu muhteşem fırsatını kaçırmayın ve ihtiyacınız olan nakti anında alın!

AKBANK'IN YENİ KREDİ KAMPANYASI HERKES İÇİN!

Akbank, tüm müşterilerine ve potansiyel müşterilerine hitap eden bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya mobil uygulaması üzerinden de kolayca başvuru yapabilirsiniz. Akbank, kredi faiz oranlarını kişinin kredi notuna göre belirlemektedir. Kredi notunuz 1200 ve üzeri ise, sizlere çok uygun faiz oranları sunacaktır. İster Akbank şubelerinden ister internet bankacılığından, ister mobil uygulamasından başvuru yapın, size özel faiz oranlarından yararlanın!

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN