Terör saldırısını bilmişti, bu kez şubat ayına dikkat çekti! Astrolog Nilay Dinç o günü işaret etti

Terör saldırısını bilmişti, bu kez şubat ayına dikkat çekti! Astrolog Nilay Dinç o günü işaret etti

Terör örgütü PKK'nın İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırısı önceden tahmin etmesiyle dikkatleri üzerine çeken astrolog Nilay Dinç, bu kez 2023 Şubat ayında bir günü işaret etti. İşte, Nilay Dinç'in 2023 tahminleri...

Astrolog Nilay Dinç, sosyal medya hesabından 2023 için öngörülerde bulundu. Twitter hesabından, "Bu tarihi not edin" diyen Dinç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"28 Şubat 2023'de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak. -+ 15 gün içinde öyle olaylar olacak ki, tarihe derin bir not yazılacak. 11 Şubat haftası büyük ifşalar başlayacak, 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak."

astrolog-nilay-dinc-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
Astrolog Nilay Dinç

TERÖR SALDIRISINI ÖNCEDEN BİLMİŞTİ

Ünlü astrolog, 22 Ekim 2022 tarihinde yaptığı paylaşımda 'terör saldırısı' uyarısında bulunmuştu. 13 Kasım 2022 günüyse İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde PKK'nın terör saldırısı gerçekleşmişti.

Nilay Dinç'in paylaşımı şöyleydi:

"25 Ekim Salı günü 2 derece Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması meydana gelecek. Etkisi 6 ay sürecek olup 124. Saros döngüsünde olacak. Bu nedenle Plüton etkisi içinde girip deprem, patlama, yangın ve terör saldırılarına dikkat etmek gerekir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN