Toprak ve su burçlarını Satürn darmadağın edecek! İşte 26 Şubat 2023 Pazar günlük burç yorumları

Toprak ve su burçlarını Satürn darmadağın edecek! İşte 26 Şubat 2023 Pazar günlük burç yorumları

Burçlar Satürn etkisine girmeye başladı. Balık burcuna geçen Satürn özellikle su grubu burçlarını fena etkileyecek. Akrep ve yengeçleri ayrılıklar karşılarken, Koç ve Oğlaklar ise iş değişimine gidecek. İşte 26 Şubat 2023 Pazar günlük burç yorumları

26 ŞUBAT 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün bir aile sorununu çözememekten dolayı biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Belki de sizinle ilgisi olmayan bir şeyin ortasında kaldınız.

Belki de sadece herkesi düzeltmek istiyorsunuz. Bunun mümkün olmadığını anlamanızın ve artık hayatınıza odaklanmanızın zamanı geldi.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinizi son derece açık ve arkadaş canlısı hissediyorsunuz ve deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşmaya veya yeni bir şeyler yapmaya hazırsınız.

Bu konuşkanlığınız uzun sürmeyecek, bu yüzden önümüzdeki günlerde bu eğilimden mutlaka yararlanın. Bunun dışında, özellikle son zamanlarda bazı baş ağrıları yaşıyorsanız, sağlığınıza odaklanmanız gerekebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bir alışveriş çılgınlığına gidiyor veya sevdiğiniz bir şeyle kendinizi şımartıyor olabilirsiniz. İkizler burcunun yerlilerini, oldukça rahat bir hafta sonu bekliyor, bunun tadını çıkarın.

Çok aceleci olmamaya çalışın veya son anda pişman olacağınız kararlar vermeyin. Bunun üzerinde bir etki yok ama siz rahatladığınızda, koruma iç güdünüzü kaybediyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün kendinizi sakin ve arkadaş canlısı hissediyorsunuz ve bir şekilde kendiniz için bir şeyler yapma eğilimindesiniz. Bu yapacağınız şey, belki de uzun zamandır yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz bir şey olabilir.

Bencilce davranma eğilimindesiniz ama bu bugün için kötü bir şey değil çünkü ara sıra kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyor ve bugün, bunu yapmak için başka bir harika fırsat.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Oldukça hayalperestsiniz ve her türlü ruhsal faaliyetle ilgileniyorsunuz. Bunun yanı sıra, biraz analitiksiniz ve başkalarının davranışlarını gözlemliyorsunuz.

Etrafınızdakilerin niyetlerini okuyabilirseniz harika olur ama aşırı tepki verip orada olmayan şeyleri görmeye başlamayın. Kendi tepkilerinize karşı da objektif ve dikkatli olmaya çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün bir şeyi açıklamaya çalıştığınız için kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Bu, kendinizi ifade edememenizden veya etrafınızdakilerin anlayış eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Her halükarda, vermek istediğiniz mesajı onlara iletemiyorsunuz.

İnsanların duymasını istediğiniz her ne ise, bunların sizin için ne kadar önemli olduğunu değerlendirmeye çalışın ve sonra yolunuza devam edin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün temkinli ve hayal gücünden yoksun olabilirsiniz. Bunu belki de her şeyden uzak durma ve sadece gözlemci olma ihtiyacı hissettiğiniz için yaşıyorsunuz.

Bu, vücudunuzun size dinlenmeniz gerektiği konusunda bir uyarısı da olabilir. Bu yüzden başlamak üzere olan hafta için dinlenmeye çalışın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Rahatlama ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Bencil olmaktan çekinmeyecek ve kendi başınıza geçirmek için biraz zaman ayıracaksınız. Bu normal ve herhangi bir planı ertelemediğiniz ve ailenizi veya arkadaşlarınızı gücendirmediğiniz sürece bunu zaman zaman yapabilirsiniz.

Tek sorun, muhtemelen rahatlamak için ne yapmanız gerektiği hakkında hiçbir fikriniz olmamasıdır. Bütün gün uyumamaya çalışın ve yapmaktan gerçekten hoşlandığınız bir şey düşünmeye çalışın ve onun peşinden gidin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün kendinizi azimli ve motive olmuş hissediyorsunuz ve bugünün Pazar olması umurunuzda değil. İçinizdeki enerjik ruh için dinlenmeye zaman yok, bu nedenle çalışmaya meyillisiniz.

Bu meyilinizi son zamanlarda devam ettiğiniz kişisel çabalara yöneltebilirsiniz. Belki başka bir iyi fikir aklınıza geldi ve bunun işe yarayıp yaramadığını görmek istiyorsunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünü partnerinizle geçirme eğilimindesiniz ama bu her şeyin yolunda gideceği anlamına gelmiyor.

Sözlerinize dikkat etmelisiniz çünkü bu oldukça karmaşık bir duygusal gün olabilir ve aranızda bazı çatışmalar çıkabilir. Hassas bir konuyu ele almamaya çalışın. Eğer o konuda konuşmanız gerekiyorsa nazik ve anlayışlı olun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün bir şeyler yapmak için can atıyorsunuz ama enerjinizi nasıl harcayacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Bugünkü tüm işlerinizi ilk elden halletmeyi deneyin.

Ayrıca bugün kendinizi eğlendirmenin yollarını arıyorsunuz ve bunu başarmak sizin için o kadar da zor olmayabilir. Ancak bugün kendi başınıza kalmayı planlıyor gibisiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, dürtüleriniz ve karakteriniz arasında kalmış durumdasınız. Biraz zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyor, biraz eğlenmek istiyorsunuz ama temkinli ve endişeli yanınız bunu yapamayacağınızı söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN