TRT normal yayın akışına dönüyor! Diziler yeni bölümleri ile ekranlarda yer alacak

TRT normal yayın akışına dönüyor! Diziler yeni bölümleri ile ekranlarda yer alacak

Tüm Türkiye derin bir üzüntü içerisindeyken ekranlarda karardı. Kanallar bir süre yayınlarını ara verirken deprem özel programları da ekranlarda yer aldı. Ekran başındaki izleyiciler bir umut yeni bir nefes arayışı için ekrana kilitlendi. Deprem felaketinin ardından bölgede enkaz kaldırma çalışmaları başlarken kanallarda yayınlarına başlıyor. TRT yeniden normal yayınlarına dönüyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar...

Kahramanmaraş'ta art arda gerçekleşen iki büyük deprem geride büyük acılar bıraktı. Tüm Türkiye ekran başına kitlenirken yeni bir nefes için gelecek haberleri dört gözle bekledi. Depremin üzerinden 18 gün geçerken bölgede artık enkaz kaldırma çalışmaları başladı. Kanallarda yavaş yavaş normal yayın akışına dönerken yeni açıklama TRT'den geldi. TRT yarından itibaren normal yayın akışına geri dönüyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

KANALLAR NORMAL YAYINA DÖNÜYOR


TRT tarafından yapılan açıklama kapsamında yarından itibaren normal yayın akışına dönüleceği söylendi. Deprem felaketi nedeniyle ara verilen yayınlar yeniden ekranlarda yer alacak. Heyecanla takip edilen dizilerin yeni bölümleri yarından itibaren ekranlarda olacak.

alsancak.jpg

TRT'nin sevilen dizisi Alsancak normal yayın akışında ekranlara gelecek ilk dizi oldu. Cuma günü TRT ekranlarında yayınlanan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı Cuma günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Cumartesi günü Gönül Dağı, Pazar günü ise Teşkilat dizisi yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN