Türkücü Songül Karlı iyice abarttı! Barbie olayım derken Pembe Panter'e döndü "Ne gerek vardı abla"

Türkücü Songül Karlı iyice abarttı! Barbie olayım derken Pembe Panter'e döndü "Ne gerek vardı abla"

Yaptırdığı estetiklerle kendini adeta baştan yaratan Songül Karlı sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Son zamanların yaygınlaşan Barbie akımına katılan Karlı, pembeler içindeki tarzıyla yine gündem olmayı başardı.

Müzik sektörünün tanınan isimlerinden Songül Karlı, artık söylediği türkülerle değil yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Her fırsatta estetik yaptırdığını ve kendini böyle mutlu hissettiğini belirten türkücü, geçirdiği operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu.

Geçtiğimiz günlerde estetik doktoruyla birlikte kameralara takılan türkücü muhabirlerin estetik sorusuna, "Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. Estetik bir ihtiyaç artık" cevabını vermişti.

"TÜRKÜCÜ BARBİE"

Instagramı da oldukça aktif kullanan ve paylaşımlarıyla gündem olan Karlı, şimdi de tüm dünyada hızla yayılan Barbie akımına katıldı.

haber-5-ic.jpg

Saçlarını pembe renge boyatan Karlı, yeni tarzını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Karlı'nın Barbie paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken eleştirilerin odağı olmaktan da kurtulamadı. İşte, Songül Karlı'nın pembeler içindeki paylaşımına gelen yorumlar:

"Bu ne Türkücü Barbie mi???"

"Yok artik yakında Mahmut Tuncer de katılır bu yoruma"

"Bi hayal ettim de... Neyse."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN