Ünlü oyuncu depremin ardın isyan etti: Neden o katilleri tutuklamıyorsunuz?

Ünlü oyuncu depremin ardın isyan etti: Neden o katilleri tutuklamıyorsunuz?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi vuran büyük depremin yankıları sürüyor. Tüm Türkiye tarafından bölgeye yardımlar götürülürken bölgede halen çalışmaları sürüyor. Yeteri kadar ekiplerinin olmaması ve temel gıda ürünlerinde yaşanan eksiklik bölgede büyük felaketlere neden olurken sanat camiasından peş peşe açıklamalar geliyor. Ünlü sunucu Ali İhsan Varol depremin ardından isyan etti. O kişilere kan kustu. İşte detaylar...

Türkiye 3 gündür korku dolu anlar yaşıyor. Meydana gelen ve 10 ilimizi birden yok eden depremin bilançosu gittikçe artıyor. Bölgeden birçok haber gelirken sosyal medyada peş peşe videolar yayınlanmaya devam ediyor. Sanat camiasından da deprem için birçok yardım çağrısı gelirken hem sunucu hem de oyuncu olan Ali İhsan Varol, yaşananlardan dolayı isyan etti. Yaşananların korkunç olduğunu ifade eden Varol, müteahhitleri hedef alarak öfke kustu.

ÜNLÜ OYUNCU GÖRDÜKLERİNE DAHA FAZLA DAYANAMADI

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ilimizi birden vuran 7,7 ve 7,6 şiddetinteki depremin ardından ortaya çıkan tablo gittikçe ağırlaşıyor. Ölü sayısı her geçen gün artarken bölgede vicdanları sızlatan görüntüler gelmeye devam ediyor. Birçok sanatçıdan da destek mesajları gelirken ünlü oyuncu Ali İhsan Varol, gördüklerine daha fazla dayanamadı. Depremin ardından isyan etti!

dffddf-49.jpg

Hem oyuncu hem de Kelime Oyunu adlı televizyon programının sunuculuğunu yapan Ali İhsan Varol, bölgeden gelen görüntülere isyan etti. Bilinçsiz ve gerekli malzemelerin bölgede olmadığını ifade eden Varol, kendi sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Açtı ağzını yumdu gözünü.

"NEDEN O KATİLLERİ TUTUKLAMIYORSUNUZ?"

Binaları diken ve ortada görülmeyen müteahitlere tepki gösteren Varol, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Gözaltına alınanları duyuyoruz… Var mı aralarında bir katil müteahhit? Belki de çoğu kaçmıştır bile yurt dışına… Tweet atanları değil can alanları yakalayın…"

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol‬, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmedi.

Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraştı. İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başladı.

fdfdfd-2023-02-09t163201-658.jpg

Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programıdır.

İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide oyunculuk deneyimi yaşayan Varol, aynı zamanda Çarli'nin bakıcılığını üstlendi.

Aynı kanalda, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdüren Varol, daha sonra dizinin senaryo ekibine dahil oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN