Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü! 3 başrol birden çıkıyor: İzleyicilere izleyecek bir şey kalmadı!

Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü! 3 başrol birden çıkıyor: İzleyicilere izleyecek bir şey kalmadı!

Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma da oyuncular diziye bir bir veda ediyor. 6 senedir reyting listelerini altüst eden Yasak Elma dizisinden kötü haber geldi. 3 oyuncu birden dizinin kadrosundan ayrılıyor. İşte Yasak Elma hakkında merak edilen tüm detaylar…

Tam 6 sezondur FOX ekranlarında yer alan Yasak Elma dizisinde birçok oyuncu değişikliği yapıldı. Dizinin oyuncu kadrosu her sezon neredeyse tamamen değişirken yeni sezonda başrolde dahil olmak üzere 3 oyuncunun diziye veda edeceği söylendi. 6 sezondur reyting listelerini altüst eden dizine oyuncu kadrosunda önemli değişikler yapılacağı belirtildi. İşte Yasak Elma hakkında merak edilen tüm detaylar…


YASAK ELMA'DAN KÖTÜ HABER GELDİ

Türk dizi sektörünün uzun soluklu dizisi Yasak Elma’dan şok karar. Dizinin oyuncu kadrosunda başrolde dahil olmak üzere 3 oyuncunun ayrılacağı söylendi.

yasak-elma-ayrilik.jpg

6 sezondur büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yasak Elma dizisinin başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu, Sevda Erginci, Murat Aygen, Nehir Erdoğan, Barış Ataç ve Bahtiyar Memili gibi yetenekli isimler yer alıyor.

yassak-elma-selim.jpg​​​​​​​
Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda dizinin kadrosunda yer alan ve Selim karakterini hayat veren Emre Kızılırmak’ın projeye veda edeceği söylendi.

​​​​​​​yasak-elma-kumru.jpg​​​​​​​
170 bölümdür ekranlarda yer alan dizide Julia'nın Asistanı olarak kamera karşısında geçen Nehir Erdoğan da diziden ayrılıyor. 171. bölümde ise Tuğçe karakterini hayat veren Elif Yılmaz'ın diziden ayrılacağı söylendi.

yasak-elma-1.jpg​​​​​​​
Reyting üzerine reyting kıran yasak elma dizisinde Kumru karakterinin annesini canlandıran Handan'ın da Kadrodan ayrılacağı söylendi. Şebnem dönmesin ilerleyen bölümlerde kadrodan ayrılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN