'Yasak Elma'nın kadrosundan çıkartılan Bekir Aksoy canlı yayında dizinin senaristini hedef aldı: Olay yaratacak sözler!

'Yasak Elma'nın kadrosundan çıkartılan Bekir Aksoy canlı yayında dizinin senaristini hedef aldı: Olay yaratacak sözler!

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Engin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bekir Aksoy, dizinin kadrosundan çıkartılmasına canlı yayında tepki gösterdi. Aksoy, dizinin senaristlerini hedef aldı.

Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt, Murat Öztürk ve Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu başrolde ise Şevval Sam, Eda Ece,
Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı 'Yasak Elma' adlı dizide 'Engin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bekir Aksoy dizinin kadrosundan çıkartıldı. Aksoy, dizinin senaristlerine sert sözlerle yüklendi.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Yasak Elma' dizisinden senaryo gereği akrep sokması sonucu ölerek ayrılan Bekir Aksoy, dizinin senaristlerini canlı yayında hedef aldı.

Dizide 'Engin' karakterini canlandıran oyuncu Bekir Aksoy, senaryo gereği akrep sokması sonucu diziden çıkartılmasına tepki gösterdi. 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Bekir Aksoy kendisine ve seyircilere haksızlık yapıldığını söyledi.

"HEM DİZİYE HEM BANA SAYGISIZLIK"

Ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Senaryo bana çok saçma geldi. Ben de sorguladım ve ‘burada bu olmamalı’ diye söyledim. İstanbul’da 500 senedir akrepten ölen olmamıştır herhalde. Yapım şirketiyle bu konuyu tartıştık. Alay konusu olabilir ama senarist böyle istedi. Bu şekilde ölmem hem 'Yasak Elma' dizisine hem de bana haksızlık.

DAHA ETİK VE AHLAKLI OLURDU

Ben zaten ölüyorum ama akrep çok güzel oynadı. Normalde diziyi izlemedim ama sonrasında merak ettiğim için açıp izledim. Türk dizilerinde iyi adamlar çok yaşamıyor, benim karakterim de iyiydi. Oynadığım karakter şoförlük yapan ve sonrasında parayı bularak zengin olan biriydi. Ben de ondan etkilenerek kabul etmiştim. Bana kalsa karakterin her şeyi bırakarak şoförlüğe geri dönmesi daha etik ve ahlaklı olurdu. Bu diziye de fayda sağlardı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN