Yastık altında altın biriktirenler dikkat! O tarihe kadar bekleyen parasına para katacak

Yastık altında altın biriktirenler dikkat! O tarihe kadar bekleyen parasına para katacak

İslam Memiş, altın piyasası ile ilgili kritik açıklamalar yaptı. Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ve piyasaların kapanacak olması nedeniyle yatırım araçları için bu hafta içerisinde beklenen performansı açıkladı. İşte detaylar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasası ile ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle perşembe günü öğleden sonra piyasaların kapanacağını belirtti. 

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN FİYATLARINA DİKKAT ÇEKTİ

altın

Gram altının serbest piyasada 1.320 TL'den işlem gördüğüne dikkat çeken Memiş, 1.300 TL seviyelerine gerilemesinin altın almak isteyenler için değerli bir fırsat olduğunu vurguladı. Tahmini ise gram altının 1.400 TL ile 1.500 TL arasında olacağını bildirdi.

Gram altın fiyatlarına dikkat çeken Memiş, 1.300 TL seviyelerinde işlem gören altının aşağı yönlü sarkmalarının değerli bir fırsat olduğunu belirtti. Gram altın için tahmini ise 1.400 TL ile 1.500 TL arasında oldu.

Dolar kuru ile ilgili de görüşlerini paylaşan Memiş, serbest piyasada doların 20,05 TL'den işlem gördüğüne dikkat çekti. Pozitif bir durum olduğunu belirten Memiş, orta ve uzun vadede dolar kurunun 24 TL ila 25 TL arasında olabileceği bant aralığına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Euro fiyatlarına da değinen Memiş, orta vadede euro'nun 1,15 seviyesine kadar çıkabileceğini söyledi. Ancak bu hafta euro fiyatlarının 1,0094 seviyelerine kadar gerileme ihtimali olduğunu belirtti.

Memiş'in bu açıklamaları yatırımcılar için dikkate alınması gereken önemli ipuçları sunuyor. Ancak, belirtilen tahminler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır ve yatırım kararları almadan önce bağımsız bir finansal danışmanla görüşmek önerilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN