Sadece gerçek zekiler resimdeki gizli balığı bulabiliyor! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Sadece gerçek zekiler resimdeki gizli balığı bulabiliyor! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu optik illüzyon aklınızı başınızdan alacak. Verilen sürede çocuğun yatak odasında gizlenmiş balığı bularak bir dahi olduğunuzu kanıtlayın. Gözlem yeteneklerinizi burada test edin.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Çalışmalar, optik illüzyonların insan beyninin çalışma şeklini incelemek için harika kaynaklar olduğunu öne sürüyor. Ek olarak, düzenli uygulama ile optik illüzyonlar, bireylerde bilişsel yeteneklerin ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? Başlayalım.

1-006.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ BALIĞI BULABİLİR MİSİN?

Bu resimde, yatak odasında ayakta duran bir çocuk görebilirsiniz. Çocuk çok değerli bir şeyini kaybetmiş ve onu odasında arıyor. Çocuğun odasında gizlenmiş bir balık var. Sizin için zorluk, verilen saniyeler içinde balığı bulmaya çalışmaktır. Bu optik illüzyon mücadelesini çözmek için sadece 7 saniyeniz var. Dahiler, gizli balıkları kolayca bulabilir. Unutmayın, bu optik illüzyon testini çözmek için sadece 9 saniyeniz var.

GİZLİ BALIĞI GÖRDÜN MÜ?

Gizli hayvanı henüz bulamadınız mı? Değilse, size küçük ama önemli bir ipucu vermemize izin verin. Optik illüzyon meydan okuma ipucu: Balık yerde gizli değil. Şimdi, balığı gördün mü? Gizli balığın nerede saklandığını hala bulamadıysanız öğrenmek için okumaya devam edin.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik illüzyon IQ testinde, gizli balığı 7 saniye içinde tespit etmeniz gerekiyordu. Bazılarınız şimdiye kadar optik illüzyon resmindeki gizli balığı bulmuş olabilir. Ancak, onu bulamayan birçok kişi olabilir. Bu illüzyon mücadelesini çözemediyseniz, çözümü görmek için aşağı kaydırın.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN