Sanat dolu bir pazar geçirmek isteyenler buraya

Sanat dolu  bir pazar geçirmek isteyenler buraya

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) restorasyonunu tamamlayarak kültür sanat hayatına kazandırdığı Müze Gazhane’de artık pazar var. Müze Gazhane, bugünden itibaren 6 ay boyunca hafta sonları sahaflar, plak dükkanları, antikalar, oyuncaklar, mezatlar söyleşi ve canlı performanslara ev sahipliği yapacak.

Pazar alanında ayrıca giysi ve aksesuarlardan nostaljik oyunlara uzanan çeşitlilikler de ziyaretçilerle buluşacak. İBB iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından organize edilen CMTPZR (Cumartesi Pazarı) etkinliği pazar ve panayır konseptinden yola çıkılarak hazırlandı.

İki otopark alanında kurulacak sahnelerde gün içinde biri sadece ‘kitap’, diğeri ‘diğer objeler’ odaklı olmak üzere iki ayrı mezat da gerçekleşecek. 90’larda çok popüler olan atari salonlarındaki Arcade makinaları ile langırt, dart gibi oyun makinalarını da meraklılarına sunulduğu pazarda, takılar ve kıyafetlerle meraklıları da retro modayla buluşabilecek.

Yazar Gökhan Akçura, Yapımcı ve yine koleksiyoner olan Osmantan Erkır’la koleksiyonerlik üzerine ‘Toplamak Marifet Mi?’ başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek. Müze Gazhane’yi belirtilen zamanlarda ziyaret edenler 34 standı gezmenin yanı sıra, alanda bulunan 6 yeme içme noktasında da hafta sonu gezilerine renk katabilecek

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN