Taksim Sanat 'Ben Anadolu' sergisine ev sahipliği Yapacak

Taksim Sanat 'Ben Anadolu' sergisine ev sahipliği Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ'nin Taksim Sanat sergi alanı, İbrahim Coşkun'un "Ben Anadolu" sergisine ev sahipliği yapacak. Sanatseverleri 11-30 Eylül tarihleri arasında ağırlayacak sergi, Anadolu'nun izlerini ve sanatçının kişisel yolculuğunu anlatan eserlerden oluşuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ'nin Taksim Sanat sergi alanı, sanatseverleri yepyeni bir sergiyle buluşturuyor. Taksim Sanat, kültürel çeşitliliğimizi öne çıkaran çeşitli sanat disiplinlerinde bir dizi sergiye ev sahipliği yaparak sanatseverlerin ilgisini sürekli olarak üzerine çekiyor.

9.jpg

Bu kez sanatseverler, Anadolu'nun izlerini ve sanatçının kişisel yolculuğunu anlatan eserlerden oluşan "Ben Anadolu" sergisini izleyebilecekler. Sergi, sanatçı İbrahim Coşkun'un ustalığı ve kendine has üslubuyla eserlerinde sıra dışı bir çekim etkisi yaratıyor.

8.jpg

Sergide yer alan eserler, "toprak" hissiyle Anadolu'nun izlerini ve sanatçının kendi kişisel yolculuğunu ifade eden soyut peyzaj anlatılarına dönüşüyor. Sergideki dağlar, taşlar, toprak ve çarpıcı detaylar, sanatçının Anadolu coğrafyasındaki anılarına ve içsel duygularına bir pencere açıyor. İzleyiciler, sergideki eserlerle birlikte geçmiş ve geleceğin buluştuğu bir evrende İbrahim Coşkun'un kişisel hikayesine şahitlik edebilecekler.

10.jpg

Sanatseverler, 11 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında Taksim metrosunun -1. katındaki Taksim Sanat'ı ücretsiz olarak ziyaret edebilirler. Sergiye katılımın ücretsiz olması, sanatseverleri bu büyüleyici sergiyi görmeye davet ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN