Bu meyveyi yiyip yatan sabaha fişek gibi uyanıyor! Canan Karatay o sırrı açıkladı, şifa ve enerji deposu o meyve…

Bu meyveyi yiyip yatan sabaha fişek gibi uyanıyor! Canan Karatay o sırrı açıkladı, şifa ve enerji deposu o meyve…

Yanlış beslenme vücudu olumsuz yönde etkilerken günlük enerjinizden de olmanıza neden oluyor. Eğer sabahları yorgun kalkıyorsanız ve enerji bulamıyorsanız bunu kesinlikle denemelisiniz. Prof. Dr. Canan Karatay, enerji ve şifa deposu olan o meyveyi açıkladı! Gece yiyip yatan sabaha fişek gibi oluyor…

Sabahları uyandığınızda kendinizi yorgun ve enerjisiz hissediyorsanız bundan kurtulmanın yöntemi çok basit. Uyumak ve enerji almak için kullandığınız ilaçların hepsini teker teker çöpe atacaksınız. Tek bir meyve ile hayat enerjiniz geri gelecek. Gece yiyip yattığınız takdirde sabah zımba gibi olacağınız o meyveyi Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı…

uyku.jpg

SABAH KALKTIĞINIZDA FİŞEK GİBİ OLACAKSINIZ

Bazı besinler insan sağlığı için oldukça önemlidir. Meyvelerde bu konuda en başta geliyor. Özellikle de bu meyve sadece enerji vermekle kalmayıp, yanlış beslenme ve stres kaynaklı oluşan uyku problemlerine de çözmeye yardımcı oluyor. Bu meyve sayesinde kullandığınız enerji ve uyku ilaçlarına veda edebilirsiniz.

uyku2.jpg

BU MEYVEYİ YİYEN PİŞMAN OLMUYOR

Beslenme konusu ile yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, yeni bir bilgi ile uyku sorunu yalayanlara önerilerde bulundu. Canan Karatay, o meyveyi gece yatmadan tüketenlerin sabahları daha enerjik uyandığını söyledi. Kronik yorgunluğa, vücuttaki halsizliğe ve isteksizliğe iyi gelen meyveye ilişkin olarak uyku kalitesini arttıran bir etkisi olduğunu da ifade etti.

uyku3.jpg

Karatay, her akşam yatmadan önce yenilecek bir adet kivinin yorgunluk, halsizlik, isteksizlik gibi sorunları yok edeceğini açıkladı. Kivinin vücuttaki faydalarına değinen Karatay, zengin vitaminler ve mineraller taşıdığını dolayısıyla da vücuttaki yorgunluğa, halsizliğe iyi geleceğini açıkladı.

uyku-1.jpg

Uyku sorunu yaşayanlar için oldukça doğal bir çözüm olan kivi tüketimi, kısa süre içinde vücudunuza etki edecek ve enerji vermeye başlayacak. Öte yandan astık ataklarını önleyen kivi, kalp sağlığına da oldukça iyi gelmektedir. Uzmanlar, düzenli kivi tüketiminin vücudu güçlendirdiğini söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN