Canan Karatay sabah akşam yenilmesi gereken süper besini açıkladı! Sabah aynaya baktığınızda gözlerinize inanamayacaksınız

Canan Karatay sabah akşam yenilmesi gereken süper besini açıkladı! Sabah aynaya baktığınızda gözlerinize inanamayacaksınız

Evde cildinizi canlandırmak için etkili bir reçete mi arıyorsunuz? Öne çıkan açıklamalarıyla tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, bu defa cilt sağlığı için öneriler sunuyor.

Prof. Dr. Canan Karatay, özellikle C vitamini bakımından faydalı olan kivi hakkında aydınlatıcı detayları paylaştı.

Canan Karatay, C vitaminiyle dolup taşan kivinin, kırışıklıklarla ve alt göz kapaklarındaki renk değişikliklerine karşı etkili olduğunu belirtti. Ünlü doktor, kivinin on yılın üzerinde bir gençleşme etkisi sunduğunu ve gün boyunca her anında rahatlıkla tüketilebileceğini vurguladı.

2-005.jpg

KİVİNİN FAYDALARI

Kivi neyle tanınır? Kivi, Actinidia deliciosa isimli asma benzeri odunsu bir tırmanıcı bitki ve A. deliciosa ile diğer Actinidia türleri arasında oluşturulan melezlerin ve bu bitkilerin sunduğu yenilebilir meyvelerin genel adıdır.

Kivinin avantajları nelerdir? -Kardiyovasküler esenliği destekler. -Kanser riskini azaltabilir. -Kilo kaybını teşvik eder. -Osteo sağlığına katkıda bulunur. -Astım semptomlarını hafifletir. -İmmün sistemini potansiyalize eder. -Mide-bağırsak sistemi işleyişini optimize eder. -Dermal esenliği artırır. -Saçların dolgunluğunu teşvik eder. -Gözlerin fonksiyonunu optimize eder. -Gestasyon dönemine katkıda bulunur. -İnflamatuar reaksiyonlara karşı savaşır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN