Canan Karatay'ın tavsiyesi! Adeta şifa bombası! Bunu yiyen hasta olmaz...

Canan Karatay'ın tavsiyesi! Adeta şifa bombası! Bunu yiyen hasta olmaz...

Canan Karatay üstüne basa basa tavsiye etti! Bu besini yiyen hasta olmaz! Şifa bombası o besini öğünlerinizden eksik etmeyin! Her gün bunu tüketen...

Sağlıklı yaşam ve beslenme konularında uzman olan Canan Karatay, son açıklamalarında dünyanın en sağlıklı yiyeceği olarak lahanayı işaret etti. Lahana, hem besleyici hem de sağlık açısından birçok fayda sunan bir sebze olarak biliniyor. Özellikle kış aylarında düzenli olarak tüketmek, birçok hastalığa karşı koruyucu etki sağlıyor.

KANSERİ ÖNLÜYOR

lahana-ile-yapilan-yemek-onerileri-1200x675.jpg

Kanseri Önler: Lahana, içerdiği antioksidanlar sayesinde kanser riskini azaltır. Özellikle kolon kanseri riskini düşürür.

KALP SAĞLIĞINI DESTEKLER

daha-sik-lahana-yemek-icin-5-neden-6716.jpg

Kalp Sağlığını Destekler: Lahananın içeriğinde bulunan lifler, kalp sağlığını destekler. Kalp hastalıkları riskini azaltır.

ALZHEİMER, KARACİĞER, ŞEKERE BİRE BİR

img20201215025955.jpg​​​​​​​

Karaciğer Yağlanmasını Engeller: Lahana, karaciğer sağlığını korumada etkili olmakla birlikte ve yağlanmayı önler.

Şeker Kontrolünü Sağlar: Kan şekerini dengeleyen lahana, şeker hastalığı riskini azaltır.

Alzheimer Riskini Azaltır: İçeriğinde bulunan antioksidanlar, Alzheimer gibi nörolojik hastalıklara karşı koruyucu etki sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN