Şırıl şırıl terlemeyi anında bitiriyor! Doğal deodorant, yüzde 1000 etkili

Şırıl şırıl terlemeyi anında bitiriyor! Doğal deodorant, yüzde 1000 etkili

Kavurucu sıcakların artmasıyla birlikte birçok kişide terleme sorunu da başladı. Deodorant ve parfümün yetişemediği bu soruna karşı doğal çözüm arayanlar için aktarlardan kolayca bulabileceğiniz ter karşıtı bitkileri araştırdık. İşte, ter sorununuzu ortadan kaldıracak o bitkiler...

Kayseri'li esnaf Muhammed Hanzala Altun, sıcak havalarda terleme ve ter kokusuna karşı doğal çözümlerin mümkün olduğunu belirtti. Terlemenin önüne geçmek için kadın ve erkeklere farklı çözüm yolları sunduklarını söyleyen Altun, birebir etkili bitkileri açıkladı.

KADIN VE ERKEKLER İÇİN FARKLI ÇÖZÜMLER

Hormon farkından dolayı kadın ve erkek müşterilere önerdikleri bitkisel çözümlerin farklı olduğunu söyleyen Aktar Muhammed Hanzala Altun, “Bu sene yaşanan iklim değişikliklerinden dolayı sıcaklıklar fazlasıyla arttı. Şu an yoğun bir sıcaklık içerisindeyiz. Bunun için de bizim tavsiyemiz öncelikle vücudun sıvı kaybını önlemek için bol miktarda sıvı tüketilmesini tavsiye ediyoruz. Bununla beraber biraz daha besin değeri yüksek gıdalar, vücudu yormayacak ama sıvı değeri yüksek gıdaların tüketilmesini tavsiye ediyoruz.

haber-10-ic.jpg

Bize genelde terleme şikayeti ile erkekler ve kadınlar ayrı olarak geliyor. Hormon bozukluklarından dolayı normal rutininden daha çok terleyenler oluyor. Biz kadınların hormonel bozuklukları için aslan pençesi, civan perçemi ve biberiye tavsiye ediyoruz .Bunların üstlerine ekleme yapılabilecek otlar da mevcut. Erkekler için de adaçayı, papatya gibi rahatlatıcı şeyler veriyoruz. Hormonlarının düzenlenmesi için kullanılan şeyler tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

haber-11-ic2.jpg

Doğada her şeyin bir çözümü olduğunu belirten Altun, bol miktardaki terlemeye karşı şeb taşı kullanımının da faydalı olacağını söyledi. Ter kokusunun önüne geçmek için şeb taşına yasemin yağı veya lavanta yağı gibi doğal yağlar sürerek deodorant yerine kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN