Durdurulan otobüsten çok sayıda tarihi eser çıktı

Durdurulan otobüsten çok sayıda tarihi eser çıktı

Düzce'de polis ekipleri tarafından durdurulan bir otobüste çok sayıda tarihi eser bulundu. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM otoyolunda durumundan şüphelendikleri şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüsü durdurdu.

Durdurulan otobüste bulunan şahsı gözaltına alan ekipler, şahsın üst ve bagaj aramasında ise 1 adet kadın heykeli, 1 adet kadın bileziği, 1 adet toprak kandil, 1 adet gözyaşı şişesi, 1 adet ok ucu, çeşitli miktarlarda süs eşyaları ve aksesuarlar ele geçirdiler.

Şüpheli şahsa 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanuna Muhalefetten adli işlem yapıldı. Şahıs çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN