3 kişi bir evde ölü bulunmuştu... Katil 'eski sevgili' çıktı

Türkiye'de bir türlü 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi... İstanbul Şişli'de 3 kişi bir evde ölü bulundu. Katledilen kadının İBB çalışanı Beril Varol olduğu, Beril Varol ve arkadaşının, ayrıldığı erkek tarafından tabanca ile vurularak katledildiği ortaya çıktı. İBB Başkanı İmamoğlu da Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı.

Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki daireden gelen silah sesleri ekipleri ve apartman sakinlerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla eve girdiklerinde 3 kişinin hareketsiz yattığını belirledi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Y.S.B. (34), B.V. (27) ve Ö.A'nın (29) hayatını kaybettiğini tespit etti.

f3.jpg

KATİL ESKİ SEVGİLİ ÇIKTI

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu.

f4.jpg

İlk inceleme sonucu Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı katlettikten sonra intihar ettiğini belirlendi. Olay yerinde inceleme devam ediyor.

f1-001.jpg

KATİL NOT BIRAKMIŞ: YAPACAĞIMI YAPTIM, YAŞAMAMIN ANLAMI YOK

Beril V. İle Ö.V.’yi öldürdükten sonra intihar eden ve müzisyen olduğu öğrenilen Yavuz Selim B., geriye not bıraktı. İntihar notunda “Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok” diye yazdığı belirlendi. İntihar notu incelemeye alındı.

3451836-5ccbf337491573d92961b3f452022c77.jpg

BERİL V. UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Beril V., Yavuz Selim B.’den tehdit aldığı iddiasıyla geçen yıl şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Beril V.’nin şikayeti üzerine mahkeme tarafından Yavuz Selim B.’ye 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Bu sürenin Aralık 2021 yılında dolduğu belirlendi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

Öte yandan katledilen kadınlardan birinin İBB çalışanı olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çok acılı ve öfkeliyiz" diyerek şunları kaydetti:

"Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık."

ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Şişli’deki olaya ilişkin Şişli Kaymakamlığı’nın yaptığı açıklamada, “Bugün sabah 07:00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu "kasten öldürme ve intihar" olayı meydana gelmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan ilk tespitlerde; Şüpheli Yavuz Selim B. adlı şahsın; (Beril V.) isimli kadın ve (Ö.A) adlı şahsı silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü ve daha sonra aynı silahla ateş ettiği anlaşılmıştır.

Olay yerinde (1) adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahsın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen “intihar notu” elde edilmiştir. Başlatılan tahkikat devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN