Başkent duman altında gökyüzü karardı

Başkent duman altında gökyüzü karardı

Başkentte inşaat halindeki sitede çıkan yangın gökyüzünü kapladı. Isı yalıtım malzemelerinin tutuşmasıyla yangın, kısa sürede büyüdü. İnşaatta çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yangının kontrol altında olduğunu belirtti.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde inşaat halindeki sitede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

yeni-proje-7.jpg

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi binasının yanındaki sitede yapımı devam eden 8 katlı binanın en üst katında yangın çıktı. Isı yalıtım malzemelerinin tutuşmasıyla yangın, kısa sürede büyüdü.

GÖKYÜZÜ SİYAHA BÜRÜNDÜ

Binadan yükselen duman, gökyüzünü kapladı. İnşaatta çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN