9 yıl sonra bir ilk! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: İmza için İstanbul'a geliyor

9 yıl sonra bir ilk! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: İmza için İstanbul'a geliyor

Transfer sezonunun suskunları arasında yer alan Beşiktaş, ilk bombayı patlattı. Kartal, transferde 9 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı ekip, transferi resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Almanya'nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun suskun takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, ilk transfer bombasını patlattı. Kartal, 9 yıl aradan sonra tarihe geçecek transferi açıklamak için geri sayıma geçti.

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan, transfer sezonunun suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş, ilk bombayı patlattı. Kartal, transferde 9 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte özellikle derbi maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta hareketli yaşanıyor. Transfer sezonunun suskum takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, son olarak İtalya Serie A formasını terleten Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu Roberta Pareyra ile anlaşma sağladı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kartal, Roberta Pareyra ile +1 yıllık anlaşmaya vardı. Arjantinli oyuncunun sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildiği öğrenildi.

İtalyan ekibi ile olan sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Arjantinli futbolcu, geçen sezon 36 maçta görev alırken takımına 5 gol 9 asistlik katkı sundu.

TARİHE GEÇECEK

Kartal'ın kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor. Arjantinli orta saha oyuncusu, 9 yıl aradan sonra Beşiktaş'a transfer olan ilk Arjantinli futbolcu olarak tarihe geçecek.

Kartal'ın son Arjantinli transferi Jose Sosa olmuştu. 2014 yılında Beşiktaş'a transfer olan Sosa, 2016 yılına dek siyah-beyazlı formayı terletmişti.

Trabzonspor'dan Roberto Pereyra hamlesi! | Mansette Spor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN