Ahmet Nur Çebi canlı yayında Şenol Güneş'i hedef aldı! 'Onu hiçbir zaman affetmeyeceğim...'

Ahmet Nur Çebi canlı yayında Şenol Güneş'i hedef aldı! 'Onu hiçbir zaman affetmeyeceğim...'

2019 yılından bu yana Beşiktaş'ta başkanlık görevini yürüten Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekipteki başkanlık seçimine sayılı günler kala dikkat çekici açıklamalara imza atarak Şenol Güneş ve Fikret Orman'ı hedef aldı.

Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Seçimde aday olmayacağını açıklayan siyah-beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı canlı yayında Beşiktaş'ın eski teknik adamı Şenol Güneş ve eski başkanı Fikret Orman'ı hedef aldı. Başkan Çebi'nin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV'nin sorularını yanıtlayarak gündem yaratan açıklamalara imza attı. Şenol Güneş ve Fikret Orman'ı hedef alan Çebi'nin açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"ŞENOL GÜNEŞ İSTEMEDİ"

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Alexander Djiku ve Dusan Tadic hakkında konuşan Başkan Çebi, her iki futbolcuyu da transfer etmek istediklerini ancak Şenol Güneş'in bu iki futbolcunun transferine engel olduğunu söyledi. Başkan Çebi, açıklamasında "Onana'yı Şenol hoca istedi. Djiku ve Tadic'i ise istemedi. 'Benim istediğim oyuncular değil' dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için." dedi.

"FİKRET ORMAN'I AFFETMEYECEĞİM"

Fikret Orman'ı da hedef alan Çebi, Orman'ı hiçbir zaman affetmeyeceğini açıklayarak "Fikret Orman, bana 5 kat cevap verecekmiş. Yaptığı konuşmada yüz ifadelerine bakın, dalga geçer gibi. Kedisine 'Arsene Lupen' diyen Mahmut Uslu'ya benim cevap vermemi istemişti. O yaptığı açıklamalardan dolayı hiçbir zaman onu affetmeyeceğim. Bir hesaplaşmamız olacak, karşılıklı oturacağız onunla. O bu hesaplaşmanın ne olduğunu biliyor." diye konuştu.

"BURAK YILMAZ KONUSUNDA HATALIYIM"

Şenol Güneş'in ayrılışı sonrasında takımın başına Burak Yılmaz'ı getirerek hata yaptıklarını kabul eden Çebi, ayrıca "Burak Yılmaz konusunda hatalıyım, ona da zarar verdik. Aboubakar'ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN