Arda Güler Ronaldo'ya fark attı! Real Madrid tarihine geçti: Dünya bu transferi konuşuyor!

Arda Güler Ronaldo'ya fark attı! Real Madrid tarihine geçti: Dünya bu transferi konuşuyor!

Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Arda Güler, bonuslarla birlikte 30 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Genç yıldız, İspanyol ekibinin efsane ismi Ronaldo'yu adeta solladı...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, bonuslarla birlikte 30 milyon euro karşılığında İspanyol dünya devi Real Madrid'e transfer oldu. 18 yaşındaki yıldız futbolcu için imza töreni düzenlenirken Arda Güler, İspanyol ekibinin efsane ismi Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, kendisine 6 yıllığına Real Madrid'e bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan genç yıldız, birçok Avrupa takımından teklif aldığını açıklayarak "Birçok Avrupa kulübü istedi. Görüşmelerimiz oldu. Real Madrid devreye girip burada oynama şansım olduğu söylendikten sonra diğerleri çok bir şey ifade etmiyor. Burada oynayan her oyuncu çok kaliteli. Benim pozisyonumdaki Modric, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum." dedi.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'den en yüksek bonservis bedeliyle Avrupa'ya transfer olan futbolcu olarak tarihe geçerken İspanyol ekibinin tarihindeki 3. Türk futbolcu oldu. Madrid ekibinde son olarak Nuri Şahin forma giymişti.

ard.jpg

RONALDO'YU SOLLADI

Arda'nın duyurusunun yapıldığı gün, Portekizli efsane Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e katılmasının 14. yıl dönümü olması nedeniyle İspanyol ekibinin sosyal medya hesabı aracılığıyla bir paylaşım yapıldı. Ronaldo için yapılan paylaşım 1.9 milyon beğeni alırken Arda Güler'in transfer duyurusu ise 4 milyon beğeni alarak Ronaldo paylaşımını ikiye katladı.

Real Madrid'in Twitter üzerinde Cristiano Ronaldo paylaşımı 150 bin beğeni alırken 9,3 milyon kişi etkileşime girdi. İspanyol ekibinin Arda Güler paylaşımı ise 688 bin beğeni aldı ve 53,4 milyon kişi Tweet'le etkileşime girdi. Arda Twitter'da Ronaldo'yu dörde katladı.

Ayrıca Arda, Instagram'daki takipçi sayısında da büyük bir artış yaşandı. 18 yaşındaki yetenek kısa süre içerisinde 3.2 milyon takipçiye ulaştı. Genç yıldız İspanyol ekibinde 24 numaralı formayı terletecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN