Asrın transfer çalımı Beşiktaş'tan Galatasaray'a! Gedson, Rashica derken şimdi de dünya yıldızını kapıyor

Asrın transfer çalımı Beşiktaş'tan Galatasaray'a! Gedson, Rashica derken şimdi de dünya yıldızını kapıyor

Beşiktaş, Süper Lig'deki galibiyet serisini transferde de sürdürüyor. Son olarak Galatasaray'ın da radarında olan Milot Rashica'nın transferini bitiren Kara Kartal, rakibine bir darbe daha vurmayı planlıyor.

Süper Lig'in yeni sezonunda Fatih Karagümrük'e karşı aldığı galibiyetle morallenen Beşiktaş, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile önemli bir maça hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, ilk maçta elde ettikleri 3-1'lik skorla tur için avantajlı bir konuma geçti. Ancak Beşiktaş'ın gündeminde sadece maçlar değil, aynı zamanda önemli transfer harekatı da var.

1-018.jpg

SERGİO RAMOS'A TALİP

Kara Kartal'ın transfer listesine son olarak eklenen isim dünya futbolunun efsane isimlerinden Sergio Ramos oldu. Galatasaray'ın uzun süredir Ramos için yaptığı girişimler bilinirken, Beşiktaş'ın bu transfer için devreye girmesi Süper Lig gündemini salladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son basın toplantısında Ramos hakkında gelen soruları yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, Ramos'un global bir yıldız olduğunu ve pek çok kulübün ilgisinin olduğunu belirtti. Güneş, transfer sürecinin ekonomik, idari ve teknik faktörlere bağlı olduğunu ifade etti.

2-012.jpg

TALISCA İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin danışmanı Erol Kaynar da transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Kaynar, özellikle Anderson Talisca için yapılan 12 milyon Euro'luk teklifin üzerine çıkıldığını belirtti.

DEVREYE GUTI GİRDİ

Ancak Beşiktaş'ın asıl bombası, Sergio Ramos'un transferi olabilir. İspanyol futbolcuya Galatasaray'ın 5.5 milyon Euro'luk iki yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu teklifi geçmeyi planladığı ve transferde eski yıldızı Guti'yi devreye soktuğu konuşuluyor. Guti'nin, Ramos'la Real Madrid dönemlerinde birlikte forma giydikleri biliniyor.

Ramos'un futbol kariyeri, Sevilla altyapısında başladı ve ardından Real Madrid'de 16 yıl boyunca devam etti. 2021 yazında Paris Saint-Germain'e transfer olan tecrübeli oyuncunun şu anda kulüpsüz olduğu ve kendisine gelen teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor.

Bu transfer dönemi, Beşiktaş'ın yanı sıra Süper Lig'in diğer takımları için de oldukça hareketli geçiyor. Ancak Beşiktaş'ın Sergio Ramos hamlesi, transfer gündeminin en üst sırasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN