Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatıyor! Dünya bu transferi konuşacak: 180 milyon euroluk golcü...

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatıyor! Dünya bu transferi konuşacak: 180 milyon euroluk golcü...

Yeni sezonun ilk resmi maçına perşembe günü çıkacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, 180 milyon euroluk golcüyü gözüne kestirdi.

Yeni sezonun ilk resmi maçına perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Arnavutluk ekibi Tirana karşısında Tirana karşısında çıkacak Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Kartal, 180 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran siyah-beyazlı ekip, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yılın transfer bombasını patlatmak için düğmeye bastı.

Bugüne dek Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş, Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık sonrasında hücum hattına takviye yapmak için içim çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Brezilyalı dünyaca ünlü golcü Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fanatik'ten Gökmen Özcan'ın aktardığına göre; Beşiktaş, son olarak İngiliz ekibi Aston Villa formasını terleten Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Kartal'ın Brezilyalı golcü ile temas kurduğu iddia edildi. Brezilyalı golcü futbolcunun siyah-beyazlı ekipten 4,5 milyon euro garanti ücret ve bonus istediği belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon İngiliz ekibi Aston Villa forması giyen Brezilyalı golcü, 22 maçta görev alırken takımına yalnızca 1 gollük katkı sundu.

Bugüne dek İnter, Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih gibi dev takımların formasını terleten 31 yaşındaki yıldız futbolcu için toplam 180 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Brezilya formasını 68 maçta terleten yıldız futbolcu ülkesine 21 gol 11 asistlik katkı sundu. Fenerbahçe, Philippe Coutinho için en ciddi teklifi veren kulüp konumunda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN