Beşiktaş'a sürpriz başkan adayı! Yer yerinden oynayacak: O isim geri dönüyor!

Beşiktaş'a sürpriz başkan adayı! Yer yerinden oynayacak: O isim geri dönüyor!

Bu akşam evinde ağırladığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Aralık ayı başında seçime gitmesi beklenen siyah-beyazlı takımda başkan adayları netlik kazanmaya başladı.

Geçtiğimiz perşembe gecesi UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olarak seçim kararı alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bu akşam evinde ağırladığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı takımdaki başkan adayları belli olmaya başladı.

Kartal'da Lugano yenilgisi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa ederken Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı. Şenol Güneş'in istifası sonrasında siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken İstanbulspor karşılaşmasında takımın başında Burak Yılmaz yer aldı.

Siyah-beyazlı takım, İstanbul derbisinden galibiyetle ayrılırken Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin seçimde aday olup olmayacağı merak konusu oldu.

Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre; Lugano yenilgisi sonrasında seçim kararı alan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ailesinde iki kişi sağlık sorunları yaşıyor ve Başkan Çebi bu nedenle seçimde aday olup olmama konusunda henüz net kararını vermedi.

Eğer Başkan Ahmet Nur Çebi seçimde aday olmazsa Emre Kocadağ, Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat'ın seçimde adaylığını açıklaması bekleniyor.

Öte yandan 2004-2012 yılları arasında Beşiktaş'ta başkanlık görevini üstlenerek siyah-beyazlı takımı 2008-2009 sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran 2012-2019 yılları arasında ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak görev yapan ve bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren Yıldırım Demirören'in de başkanlık için aday olmayı düşündüğü öğrenildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin seçimde aday olmaması durumunda siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Yıldırım Demirören'in de Beşiktaş'a başkan adayı olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN