Beşiktaş’ta stoper tandemi değişiyor

Beşiktaş’ta stoper tandemi değişiyor

Gelecek sezonda teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde şampiyonluk hedefleyen Kartal, stoper tandemini değiştirecek. Güneş’in kadroda düşünmediği Roman Saiss’e gelen teklifler değerlendirmeye alınacakken yerine Joel Matip transfer edilecek.

Geride bıraktığımız sezon takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş’in geçmesiyle çıkış yakalayan Beşiktaş’ta gelecek sezon kadrosu kuruluyor. Güneş’in isteklerine göre transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, transferde hata yapmak istemiyor. Beşiktaş’ın elinde bulunan oyunculara da teklifler gelirken Güneş’in kadroda düşünmediği isimler de belli oldu. Şenol Güneş’in gelecek sezon stoper tandeminde düşünmediği Roman Saiss’e gelen teklifler değerlendirmeye alınacak.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen performansı ortaya koyamayan Saiss’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fransa’nın Marsilya takımından teklif alan Faslı stopere Arabistan’dan da teklifler geldi. Al İttihad’ın da tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için Beşiktaş’a 4 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

xx.jpg

Roman Saiss

Saiss’in yerine tecrübesiyle defansı rahatlatacak bir isim isteyen Şenol Güneş, aradığı ismi İngiltere’de buldu. Siyah-Beyazlılar Liverpool’da forma şansı bulamayan 31 yaşındaki savunmacısı Joel Matip için temasta bulundu. 7 sezondur İngiliz devinde forma giyen Kamerunlu futbolcu, geçtiğimiz sezon sadece 21 maçta 1603 dakika görev yaptı. Daha fazla forma süresi bulmak isteyen Kamerunlu stoperin de Beşiktaş’a sıcak bakabileceği iddia edildi.

04joel14.jpg

Joel Matip

İlerleyen süreçte Matip’in menajeriyle görüşme gerçekleştirecek olan Beşiktaş, olumlu olacak bir süreçte tecrübeli stoperi İstanbul’a davet edecek. Gelecek sezon stoper tandemini değişecek olan Güneş, Matip-Colley ikilisine sıcak bakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN