Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Rıza Çalımbay ile yolları ayrılıyor: Yerine o isim gelecek! Efsane isim Beşiktaş'a geri dönüyor!

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Rıza Çalımbay ile yolları ayrılıyor: Yerine o isim gelecek! Efsane isim Beşiktaş'a geri dönüyor!

Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, Rıza Çalımbay ile yollarını ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamı ise şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 1-3 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığını açıklayan Beşiktaş, bu kez de teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırma kararı aldı. Kartal'ın yeni teknik adamı ise şimdiden belli oldu.

Sezon başından bu yana kötü günler geçirerek beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, bu kez de Rıza Çalımbay ile yollarını ayıracak.

Akşam'ın haberine göre; 9 yıl aradan sonra evinde Fenerbahçe'ye mağlup olan Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın açıklamaları sabırları tüketti. Süper Lig'de bitime 4 hafta kala siyah- beyazlı ekip, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırma kararı aldı. Rize, Alanya, Hatay ve Kasımpaşa karşılaşmalarının birinde dahi puan kaybı yaşanırsa Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile resmi olarak yollarını ayıracak.

Olası ayrılıkta masadaki en güçlü adayın ise Sergen Yalçın olduğu öne sürüldü. 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan ayrılan başarılı teknik adam, siyah-beyazlı ekipten ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımda görev almadı.

Yalçın'ın siyah-beyazlı ekibin başına geçmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN