Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yeni takımı herkesi şaşırttı! Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık:  Yeni takımı herkesi şaşırttı! Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, Redmond'ın ardından bir başka yıldız golcüsüyle daha vedalaşmak için geri sayıma geçti. Golcü futbolcunun kısa süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Dusan Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu ise Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, İngiliz hücumcu Nathan Redmond ile vedalaştı. Kartal, İngiliz golcünün ardından başka bir golcüsüyle daha vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, bir yandan Güneş'in listesinde yer alan isimlerin peşine düşerken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fotomaç'ın İngiliz basınından aktardığına göre; Geçen sezon Süper Lig'in ikinci devresinde en çok puan toplayan takım olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon başında Belçika ekibi Standard Liège'den kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen katkıyı alamadığı golcü futbolcu Jackson Muleka ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Championship ekibi Blackburn Rovers'ın Beşiktaş'ın 23 yaşındaki golcüsü Jackson Muleka'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı ileri sürüldü.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle 23 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu Şenol Güneş yönetiminde yalnızca 2 gollük katkı sundu.

23 yaşındaki Muleka geçen sezon genelinde ise Beşiktaş formasını 32 maçta terletirken takımına yalnızca 6 gol 1 asistlik katkı sundu. Muleka'nın ilerleyen günlerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig | Beşiktaş Jackson Muleka'nın bonservis bedelini belirledi - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN