Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yollar resmen ayrılıyor: Dudak uçuklatan bonservis bedeli ödenmişti...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yollar resmen ayrılıyor: Dudak uçuklatan bonservis bedeli ödenmişti...

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında yarın akşam sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta ilk yolcu belli oldu. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için resmen geri sayıma geçti.

Sezon başından bu yana istenen performansı ortaya koyamayarak Şenol Güneş ile yollarını ayıran ve erken seçim kararı alan Beşiktaş, takımı Burak Yılmaz'a emanet etme kararı aldı. Genç teknik adam yönetiminde yalnızca bir galibiyet elde eden siyah-beyazlı ekip, kış transfer sezonu için şimdiden düğmeye bastı.

Karta, başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul toplantısının 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleşecek. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeni bir liste ile adaylığını açıklaması beklenirken Beşiktaş'ta ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Jean Onana ile yollarını ayıracak.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 8 maçta görev alarak 178 dakika sahada kalan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 1 asistlik katkı sunarak beklentilerin altında kaldı. Kamerunlu yıldızın devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş Jean Onana'ya kulüp arıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN