Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Aslan'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor!

Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı: Aslan'ın eski yıldızı Beşiktaş'a imza atıyor!

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atabilmek için adeta geri sayıma geçti.

Geride bıraktığımız sezon tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Milli golcü Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan kalacak olması siyah-beyazlı ekibi yerli golcü arayışına itti. Kartal, bu doğrultuda ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızını gözüne kestirdi. Siyah-beyazlı ekip, golcü futbolcunun transferini açıklayarak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atmak için adeta geri sayıma geçti.

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Başarılı teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, yerli golcü arayışında düğmeye bastı. Kartal bu doğrultuda gözünü Galatasaray'ın eski golcüsüne dikti.

Mynet.com'un haberine göre; Beşiktaş, İngiliz ekibi Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu transferinde mutlu sona çok yakın. Şenol Güneş'in daha önce Milli Takım'da beraber çalıştığı Halil'in transferinde ısrarcı olduğu iddia edilirken Halil'in de Şenol Güneş ile çalışmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Şenol Güneş'in onay verdiği bu transfer için çalışmalara başlayan Beşiktaş'ın golcü futbolcu ve kulübüyle anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Söz konusu habere göre; Kartal, Halil Dervişoğlu'nun transferi için 1.5 milyon euroluk bir teklifle İngiliz ekibinin kapısını çaldı. İngiliz ekibinin bu transfere onay verdiği genç yıldızın da Beşiktaş'a 'evet' dediği ileri sürüldü.

Daha önce Süper Lig’de Galatasaray’da forma giyen Halil, 15 kez görev yaptığı A Milli Takım’da 6 gol attı. Geçen sezon Championship ekiplerinden Burnley’e kiralanan Halil Dervişoğlu, takımının formasını 9 maçta terletirken 1 gollük katkı sundu.

Öte yandan Halil Dervişoğlu'nu kadroya katmak istediklerini açıklayan Şenol Güneş'in "Halil Dervişoğlu transferini istiyoruz. Türk olduğu için tercih ediyoruz. Ekonomik koşullar uygunsa, çıkış yapmak isteyen bir oyuncu olduğu için olumlu olacağını düşünüyorum." açıklamasında bulunması 'Halil transferinde mutlu son yakın' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsü hakkında açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN