Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: 32 yıl sonra bir ilk! İmzalar atılıyor

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: 32 yıl sonra bir ilk! İmzalar atılıyor

Gelecek sezon Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Kartal, Şenol Güneş'in ısrarla transferini istediği yıldız oyuncu ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı ekip böylece 32 yıl sonra bir ilke imza atmış olacak.

Geride bıraktığımız sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle özellikle derbi karşılaşmalarında başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip transferde 32 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmeye oldukça yakın. Kartal, tarihe geçecek transfer hamlesi için adeta geri sayıma geçti.

Süper Lig'in ikinci devresinde en çok puan toplayan takım olan Beşiktaş, transferde gaza bastı. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 32 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmeye oldukça yakın.

32 YIL SONRA BİR İLK

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kartal, geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak transfer ettiği Nathan Redmond'ın transferinde mutlu sona ulaştı.

Şenol Güneş'in kadroda tutulması yönünde yönetime rapor sunduğu İngiliz hücum oyuncusundan olumlu haber geldi. Beşiktaş’ın 3 yıllık yeni sözleşme teklifini kabul etmeye yakın olan Redmond’ın kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

29 yaşındaki golcü oyuncunun Beşiktaş'tan yıllık 1,7 milyon euro kazanacağı ileri sürüldü. Siyah-beyazlı forma altında 28 maçta görev alan golcü futbolcu , takımına 6 gol 6 asistlik katkı sundu. İngiliz yıldız özellikle Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Redmond, Beşiktaş yönetiminin kendisine yaptığı teklifi kabul etmesi halinde 32 yıl sonra bonservisiyle Beşiktaş'a transfer olan ilk İngiliz futbolcu olarak tarihe geçecek.

Son olarak 1989 yılında İngiliz orta saha oyuncusu Alan Walsh bonservisiyle Beşiktaş'a transfer olmuş ve 1991 yılında da takımdan ayrılmıştı. Kartal, Redmond ile sözleşme imzalaması halinde Alan Walsh'ın takımdan ayrıldığı tarih olan 1991'den bu yana ilk kez bir İngiliz futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmış olacak.

Nathan Redmond, Premier Lig'e dönmek istiyor - En Son Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN