Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi: 12 yıl sonra bir ilk!

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi: 12 yıl sonra bir ilk!

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 12 yıl sonra bir ilke imza atmak için adeta geri sayıma geçti.

Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım olarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı takım, Alman dünya yıldızını kadrosuna katabilmek için geri sayıma geçti.

Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle özellikle derbi maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak için transferde düğmeye bastı. Kartal, Alman devi Bayern Münih'in yıldız ismini gözüne kestirdi.

Fanatik Gazetesinden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Orta sahaya takviye yapmak için arayışlara başlayan Beşiktaş, gözünü Alman devi Bayern Münih'in yıldız ismine dikti.

Kartal, geçtiğimiz kış transfer döneminde İngiliz devi Manchester United'a kiralanan Marcel Sabitzer için Alman ekibi Bayern'e kiralık teklif sundu.

12 YIL SONRA BİR İLK

Siyah-beyazlı ekibin, menajerler aracılığıyla yaptığı bu teklife olumlu yanıt geldiği iddia edilirken Alman ekibinin Sabitzer'i yeni sezonda başka bir takıma kiralık olarak göndermeye olumlu baktığı ileri sürüldü. Bayern Münih'in oyuncuyla görüşülmesi konusunda Beşiktaş'a izin verdiği belirtildi.

Beşiktaşa yıldız oyuncu için transfer müjdesi Kulübüyle anlaşma tamam...

Alman ekibinden gelen olumlu dönüş sonrasında siyah-beyazlı ekip Avusturyalı futbolcuyla menajeri aracılığıyla pazarlıklara bu hafta içinde başlayacak. Daha önce; Rapid Wien, Leipzig ve Salzburg kulüplerinde forma giyen Sabitzer, 2 yıl önce 15 milyon euro karşılığında Alman devine transfer olmuştu.

Kartal'ın Sabitzer'i kiralık olarak kadroya katma konusunda opsiyon bedelini olabildiğince düşük tutmayı tercih edeceği ileri sürüldü.

Siyah-beyazlı ekip, Sabitzer'i kadrosuna katması halinde 12 yıl sonra ilk kez bir Avusturyalı oyuncuyu transfer etmiş olacak.

Kartal son olarak 2011-2012 sezonunda Veli Kavlak'ı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN