Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Yıldırım Demirören geri dönüyor! Başkanlık için kolları sıvadı!

Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Yıldırım Demirören geri dönüyor! Başkanlık için kolları sıvadı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden ayrılığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Yıldırım Demirören kolları sıvadı. Demirören, sürpriz bir hamleye imza attı.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında 2-0 öne geçtiği İsviçre ekibi Lugano karşısında sahadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Karşılaşmanın ardından Şenol Güneş görevinden istifa ederken siyah-beyazlı yönetim ise seçim kararı aldı.

Beşiktaş'taki seçimin en geç aralık aynın başında yapılması planlanırken siyah-beyazlı camiada sıcak saatler yaşanıyor.

Hangi isimlerin başkanlık yarışında birbirlerine rakip olacağı merak konusu olurken Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

2004-2012 yılları arasında Beşiktaş'ta başkanlık görevini üstlenerek siyah-beyazlı takımı bir kez Süper Lig, üç kez ise Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran, 2012-2019 yılları arasında ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak görev yapan ve bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'a başkan adayı olmak için kolları sıvadığı ileri sürüldü.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın aktardığına göre; Başkan Ahmet Nur Çebi adaylık konusunda henüz karar vermedi.

Başkan Çebi, adaylık düşüncesinden vazgeçtiği takdirde Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak. Öte yandan Hasan Arat'ın adaylığı kesinleşirken siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Yıldırım Demirören'in de adaylığının gündemde olduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Yıldırım Demirören'in adaylık konusunda kısa süre içerisinde olumlu yönde karar vermesi ve bu kararını kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Demirören, siyah-beyazlı ekibin tarihindeki 32. başkan olarak 8 yıl boyunca görev yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN