Dursun Özbek'e 25 milyon euro'uk teklif... Davinson Sanchez 3 ay sonra Napoli'de!

Dursun Özbek'e 25 milyon euro'uk teklif... Davinson Sanchez 3 ay sonra Napoli'de!

Sezon başında Tottenham'dan 9,5 milyon euro'ya transfer edilen ve oynadığı futbolla kalitesinden ödün vermediği görülen Kolombiyalı stoperin Napoli'ye gideceği öğrenildi. İşte Dursun Özbek'in en az 25 milyon euro gelir beklediği o transfer...

NELSSON ÜLKESİNİN BASININA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Galatasaray'da Victor Nelsson tam bir profesyonellik dersi verdi. Danimarkalı stoperi deyim yerindeyse önce dibe vurdu ve sonra ayağa kalktı. Sezona formsuz başlayan ve formasını Sanchez'a kaptıran Nelsson'un devre arasında satılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 25 yaşındaki futbolcu da yaşadığı huzursuzluğu milli takım kampında iken ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getirmişti.

25 MİLYON EURO'LUK NELSSON 10 MİLYON EURO'YA GİDECEKTİ

Yaz döneminde bonservisi için 20-25 milyon euro konuşulan Nelsson'un yaşanan olumsuzluklar nedeniyle değeri hızla düşmüş ve sarı-kırmızılı yönetim, devre arasında 10 milyon euro'ya satışına bile "tamam" diyecek noktaya gelmişti.

NELSSON GERİ DÖNDÜ DEFANS HATTI TOPARLANDI

Daha sonra Nelsson, Galatasaray için önemli bir isim haline geldi. Sanchez ile Abdülkerim'in sakatlıklarında Nelsson formu ile savunmanın en önemli ismi haline geldi ve teknik direktör Okan Buruk'un eli rahatladı.

depophotos-18214041.jpg

Sarı-kırmızılı hocanın kendisini eleştirmesine rağmen futbolcusuna önyargılı yaklaşmaması ve hiç çekinmeden forma vermesi ile Nelsson tekrar form tuttu ve değer kazandı.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU: DAVİNSON SANCHEZ GALATASARAY'DAN AYRILABİLİR

Davinson Sanchez'in menajeri İstanbul'a geldi, temsilcinin Galatasaray'dan alacakları var. Menajer, Sarı Kırmızılı yöneticilerle görüştükten sonra Napoli'ye dönecek ve orada bir yöneticiyle masaya oturacak. Bu tarihe not düşülsün Sanchez gelecek sezon Galatasaray'dan ayrılıp Napoli'yle anlaşabilir.

Piyasa değeri 16 milyon euro olarak gösterilen Kolombiyalı stoper için Galatasaray'ın en az 25 milyon euro talep edeceği belirtildi. Davison sezon başında 9,5 milyon euro'ya transfer edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN