Fırtına transferde esecek

Fırtına transferde esecek

Bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Fırtına, gelecek sezon planlamalarına başladı. Bjelica önderliğinde gelecek sezona başlayacak olan Trabzonspor’da yapılacak transferler belirlendi.

Spor Toto Süper Lig’de uzun süredir galibiyet alamayan Trabzonspor’da taraftarların yüzü gülmüyor. Geçen sezonun şampiyonu olarak iddialı bir kadro kurarak sezona başlayan Fırtına’da gösterilen performansın ardından tüm kulvarlarda hedefsiz duruma gelindi.

Takımda büyük bir değişiklik olurken, yeni teknik direktör olarak takımın başına Nemanja Bjelica geçti. Son galibiyetini hükmen olarak galip sayıldığı Gaziantep FK karışışında alan Bordo-Mavililer sonrasında çıktığı 5 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Söz konusu karşılaşmalarda sadece 1 beraberlik almayı başaran Trabzonspor 4 kere de mağlup oldu.

Gelecek sezon yapacağı transferlerle sezona damga vurmak isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Bjelica’nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Kadroda büyük bir değişiklik planlayan tecrübeli teknik adam takımdan ayrılacak futbolcuların bölgelerine göre yapılacak transferleri belirledi. Kiralık oyuncuların takımdan kesinlikle ayrılması beklenirken, Bjelica yönetimden ilk olarak pas oyununda etkili bir 8 numara istediği kaydedildi.

Süper Lig’de de isimleri araştıran Bjelica, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc’ı çok beğendi. Zajc için şartların zorlanmasını isteyen tecrübeli teknik adam Zajc’ın ilk 11’de çok etkili olabileceğini düşünüyor. Gelecek sezon çok koşan ve hücum odaklı bir takım kurmak isteyen Bjelica bu doğrultuda Zacj’ı en önemli isimlerden biri yapacak. Süper Lig’den Borini’yi de çok beğenen Bjelica, Borini’nin de gelecek sezon takımda olması gerektiğini yönetime ilettiği iddia edildi.

Şampiyonluk sezonun öncesinde olduğu gibi transferli erkenden bitirmek isteyen Trabzonspor’da yaz kampına büyük ölçüde yeni isimlerle başlanılmak istiyor. Yönetimden iki orta saha iki de forvet isteyen Bjelica, geçmiş dönemde birlikte olduğu oyuncuların durumunu da araştırıyor. Gelecek sezonda iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Bjelica ve Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı olmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN