Galatasaray'dan Icardi kararı: Antrenmanlara çıkmayacak

Galatasaray'dan Icardi kararı: Antrenmanlara çıkmayacak

Galatasaray'da Bayern Münih ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarını iğneyle tamamlayan Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında olup olmayacağı merak konusu oldu. Icardi'nin bir süre antrenmanlara çıkmayacağı da öğrenildi.

Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, oynadığı son karşılaşmalara zorluk yaşamasına rağmen ilaçlarla sahaya çıktı. Bayern Münih karşısında 1 gol atan, önceki gün Rizespor maçında zaferi getiren golün asistini yapan tecrübeli forvetin, bir süre daha fedakârlık yapacağı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre hocası Okan Buruk'un söylediği gibi antrenmanlarda yer almayan Icardi, sadece maç günlerinde iğne olacak ve maçlarda forma giyecek.

1kapak.jpg

MİLLİ MAÇLARDA ARA VERECEK

Bu doğrultuda 3 Kasım'da Kasımpaşa, 8 Kasım'da Bayern Münih ve 11 Kasım'da Hatayspor mücadelelerinde iğne ile oynayacak. Söz konusu 3 karşılaşmanın ardından da milli ara verilecek.

Arjantinli oyuncunun, bu arada dinlenme ve iyileşme fırsatı bulup milli mesai sonrasında tamamen hazır hale geleceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN