Galatasaray'dan intikam dolu hamle! Beşiktaş'a bir transfer darbesi daha geliyor...

Galatasaray'dan intikam dolu hamle! Beşiktaş'a bir transfer darbesi daha geliyor...

Süper Lig'de devam eden transfer heyecanı son günlerde adeta çalkalanıyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki transfer rekabetinin hızla devam ettiği günlerde son gelişmeler spor camiasını sarstı. Beşiktaş kulübü tarafından gelen açıklamanın ardından gündeme yeni iddialar atıldı. İşte tüm detaylar...

Transfer dönemi heyecanının sürmesiyle birlikte tüm takımlar birbirinden kaliteli oyuncuları kadrosuna dahil ediyor. Sezonun en aktif transfer yapan takımlarından birisi olan Galatasaray hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Beşiktaş kulübü tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklama sonrası gözler Galatasaray'a dikildi.

ANDERSON TALİSCA'NIN YENİ DURAĞI

Beşiktaş tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile Anderson Talisca transferine karşı umutlar sönmüştü. Yıldız futbolcu ile ilgilenen bir diğer takım Galatasaray için ise Suudi Arabistan basınından iddialar gün yüzüne çıktı. Transfer sezonu başından itibaren yakından ilgilendiği Talisca'nın yeni durağı belli oldu.

Basın tarafından yapılan açıklamaya göre Anderson Talisca, Al Nassr'dan sonraki varış noktası Galatasaray olarak işaret edildi. Muhabir Sultan Zaidi tarafından paylaşılan bilgi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı.

2lciwc-x.png

GALATASRAY'DA TALİSCA ÇANLARI ÇALIYOR

Arap basınında yer alan Ciro 24 tarafından paylaşılanlara göre Al Nassr, Anderson Talisca'nın yerine düşündüğü oyuncu paylaşıldı. Spor gündeminde yer alan habere göre Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'yı satma düşüncesi bulunuyor.

Takımda yer alan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yanına ise tüm dünyaya ismini duyuran bir diğer yıldız futbolcu Mane'yi düşünüyor. Al Nassr'ın ilk alternatifi olarak ise Kinggsley Coman olduğu vurgulandı. Teknik Direktör Castro tarafından kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Anderson Talisca'nın gidici olduğu söyleniyor.

talisca-dan-besiktas-paylasimi-1586523358.webp

BEŞİKTAŞ'IN 7 MİLYONLUK TEKLİFİ

Beşiktaş ile sık sık yan yana gelen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, Arap takımında bonuslar ile birlikte toplamda 12 milyon euro kazanç sağlarken, Beşiktaş tarafından 7 milyona kadar kazanç sunuldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş, takım için Talisca'nın gelmesi gerektiği vurgulanırken Arap basınındaki haberler gündemi sarstı. Galatasaray ile transfer rekabetine giren Beşiktaş son olarak Rashica'yı kadrosuna katmayı başarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN