Kartal’dan orta saha operasyonu

Kartal’dan orta saha operasyonu

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, orta sahaya takviye yapmak için kollarını sıvadı. On numara için Pep Biel ile Davy Klaassen’i listesine dahil eden Kartal, ön liberoya ise Kondogbia ve Elneny isimlerini düşünüyor.

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, takviye hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Siyah-Beyazlılar, forvet hattını besleyecek bir orta saha oyuncusu transfer etmek istiyor. Yönetim, bu doğrultuda rotasını Yunanistan’a çevirdi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, Olympiakos forması giyen İspanyol Pep Biel ile görüşmelere başladı. Ancak yapılan ilk görüşmelerin ardından olumlu bir sonuç alınamadı. Biel için sadece Beşiktaş’ın değil, Almanya ve Fransa’dan da birkaç takımın devrede olduğu öne sürüldü.

24bjk14.png

Pep Biel

Ayrıca Siyah-Beyazlıların on numara adayları arasında yer alan Davy Klaassen’de yeni gelişmeler yaşanıyor. Deneyimli oyuncunun kulübü Ajax, bir yıllık kontratı kalan Klaassen’in gidişine onay verdi. Ancak Hollandalı futbolcu ile yapılan görüşmelerde henüz bir netice elde edilemedi. Beşiktaş cephesinin, 30 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü ve ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

24bjkk14.png

Davy Klaassen

Öte yandan ön libero için Kondogbia transferine yoğunlaşan Beşiktaş, maliyet sebebiyle rota değişikliğine hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği üzerine Siyah-Beyazlılar rotasını Arsenal forması giyen Muhammed Elneny’e çevirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in formasını giyen Mohamed Elneny ile yeniden el sıkışılmasını istedi. Arsenal ile 1 senelik kontratı bulunan Mısırlı ön liberonun bu doğrultuda kiralanması gündeme getirildi. Beşiktaş’ın hedefi, 30 yaşındaki oyuncuya kiralama için herhangi bir bedel ödememek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN