Şenol Güneş: "Kazanmayı hak ettik”

Şenol Güneş: "Kazanmayı hak ettik”

Fatih Karagümrük’ü 85.dakikada gelen golle mağlup ederek sezona başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş “Kazanmayı hak ettik” dedi.

Oyun anlamında taktiklere uyulduğunu söyleyen Güneş “Bireysel olarak eleştirmek doğru değil. Oyun anlamında, taktik disiplin açısından görevlere bağlı olarak iyi niyetliydiler ama bunu hızlı yapmamız gerekiyor. Neftçi maçında bunu daha iyi yaptık. Bu maçtan uzaktık. Taraftarlardan özellikle ilk yarı için özür diliyoruz” dedi.

senol1.jpg

Ghezzal hakkında sorulan soruyu cevaplayan Şenol Güneş “Şu anda sakat olarak Rachid Ghezzal'ın durumu var. Salı gününden itibaren koşulara başlar ama hafta sonuna ne olur bilmiyorum ama daha iyiye gittiğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Transferlerle ilgili yorumda bulunan deneyimli teknik adam “Transferle ilgili şu anda muhakeme yapmam doğru değil. Ben de sizin gibi duydum. Gelmeden size bir şey söylemem doğru değil. Bu konuyla ilgili bilgi almak istiyorsanız, yönetimden ve başkandan alabilirsiniz” dedi.

senol2.jpg

Talisca hakkında transfer konuşması hatırlatılan ve Talisca’nın iddiaları reddetmesi hakkında düşüncelerini açıklayan Güneş “Talisca konusunda söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de 'O zaman gel' dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi” ifadesinde bulundu.

senol3.jpg

Türk oyunculara sunulan yeni sözleşmelerin maliyetleri hakkında konuşan Şenol Güneş “Dövizin bu kadar arttığı bir dönemde harcanan parayı sormuyorsunuz. Türk oyunculara para vermeyerek mi Türk parasını koruyoruz? Hayırlı olsun” dedi.

senol4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN