Merih Demiral açıkladı: Forma kampanyasından afetzedelere 50 milyon TL!

Merih Demiral açıkladı: Forma kampanyasından afetzedelere 50 milyon TL!

Milli futbolcu Merih Demiral'ın, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen afetzedelere destek için açık artırmaya çıkardığı Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin imzalı formaları 5 milyon TL'ye alıcı buldu.

Türkiye, 6 Şubat sabahı kara bir güne uyandı. Kahramanmaraş, saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre, depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi olarak açıklanırken sarsıntının yerin 7 km altında gerçekleştiği bildirildi. Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman'da binalar yıkılırken, bölgede en büyüğü 6,6 olmak üzere çok sayıda artçı deprem meydana geldi.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bu kez Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.14'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

CAN KAYBI SAYISI KATLANIYOR

Büyük afetin 4. gününde an itibarıyla can kaybı sayısı can kaybı 14 bin 14'e yükselirken yaralı sayısı 63 bin 794 oldu.

MERİH DEMİRAL'DAN FORMA KAMPANYASI

İtalyan ekibi Atalanta’da forma giyen Merih Demiral, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci ile konuşarak, bu 3 oyuncunun imzalı formasının açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıklamıştı.

3 FORMA 5 MİLYON LİRA'UA SATILDI

Merih, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, açık artırmaya çıkardığı 3 futbolcunun formasını bir şirketin 5 milyon TL’ye satın aldığını ve elde edilen gelirin deprem bölgesinde kullanılmak üzere bir sosyal yardım vakfına aktarıldığını duyurdu.

Öte yandan milli futbolcu, Alvaro Morata ve Antoine Griezmann’ın formalarının da açık artırmasının devam ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN